...Mehmetciğim, Derya marka tüfekler hakkında hiç bilgin ya da tecrüben var mı? Şu alttakini 900TL ye satıyorlar. Alıp cipin arkasına koyayım diyorum, ne dersin? http://www.deryasilah.com/anakon-av-silah-av-silahlari-av-tufekleri-av-tufek-fiyatlari-silah-modelleri-av-tufek-havali-tufek-pompali-tufek-otomatik-tufek-tekkirma-tufek-av-tufek-silah-sanayi.html
Akkar müşteriyi üzmeyen bir firma, Armsan da sorunlar yaşayanlar var.Çok bilinmez ama Akus iyi markadır.http://www.akus.com.tr/tr/urunler.aspBen bu kadar pahalı fiyatlara ne olacağı belli olmayan yerli silah almaktansa kalitesini ispatlamış ikinci el dünyaca bilinen yabancı marka almak taraftarıyım.
Yalnız AKUS' a baktım da, yarı otomatik ürünleri yokmuş.
Arkadaşlar, muhabbete turp suyu sıkmış olmayayım da forum da ateşli silah fotoğrafları paylaşılmaz diye bir kuralımız vardı. O yüzden silahların görsel paylaşıma girmesek daha iyi gibi.
Alıntı yapılan: mehmet turan - 01 Şubat 2014, 12:43:13Alıntı yapılan: ecorotti - 31 Ocak 2014, 18:49:492+1 olarak konu çözüldü diye duymuştum. Mevzuatlarımız o kadar boşluklarla dolu ki maalesef memurun insiyatifine kalıyorsunuz. Şu var evde duran bıçağa kimsenin ceza yazabileceğini zannetmiyorum. Av tezkeresi üstte taşınma durumunda lazım. Evet bu sene çözüldü 2+1 olarak karar verildi. Ben avda defalarca kontrole Rast geldim ne Milli parklar memuru nede Jandarma bıçak kontrolü yapmadı.avcının taşıma sebebi belli zaten. Mesela ben bu zamana kadar hep salata yapmakta kullandım +1Mehmet tüfekleri alıp bir ara beraber gidelim.
Alıntı yapılan: ecorotti - 31 Ocak 2014, 18:49:492+1 olarak konu çözüldü diye duymuştum. Mevzuatlarımız o kadar boşluklarla dolu ki maalesef memurun insiyatifine kalıyorsunuz. Şu var evde duran bıçağa kimsenin ceza yazabileceğini zannetmiyorum. Av tezkeresi üstte taşınma durumunda lazım. Evet bu sene çözüldü 2+1 olarak karar verildi. Ben avda defalarca kontrole Rast geldim ne Milli parklar memuru nede Jandarma bıçak kontrolü yapmadı.avcının taşıma sebebi belli zaten. Mesela ben bu zamana kadar hep salata yapmakta kullandım
2+1 olarak konu çözüldü diye duymuştum. Mevzuatlarımız o kadar boşluklarla dolu ki maalesef memurun insiyatifine kalıyorsunuz. Şu var evde duran bıçağa kimsenin ceza yazabileceğini zannetmiyorum. Av tezkeresi üstte taşınma durumunda lazım.
Winchester sxp'nin sıfırı 1450 lira civarında Mercan yokuşundan sıkı bir pazarlıkla 1350 liraya filan alınabilir. Zorlu testleri başarıyla geçti tavsiye ederim.
Alıntı yapılan: ecorotti - 02 Şubat 2014, 09:30:07Winchester sxp'nin sıfırı 1450 lira civarında Mercan yokuşundan sıkı bir pazarlıkla 1350 liraya filan alınabilir. Zorlu testleri başarıyla geçti tavsiye ederim.Tüfeği bilen ve anlayan biriyle gitmek lazım. Ben tek gidersem görüntüye tav olma şansım yüksek.
Bu pompalı için tüfekten anlamanıza gerek yok. Gözünüze hoş geleni alın. Avda kullanılmayacak olduktan sonra teknik bilgi ve tecrübeye pek gerek yok. Tüfeği sıkı tutun yeterli:)