Arkadaslar yanilmayin, bu mal, benim yaptigim maldir. Deriyi deri fabrikasindan aliyorum, ve kayislari bizzat yapiyorum.
Su an burda oturdugum icin NANCY FRANCE yaziyorum fakat kisa zaman'da ADAPAZARI TURKIYE yazacagim.
Politika yapmak istemiyorum arkadaslar, Fransa'nin butun milleti bu olaya katilmiyor. Inaninki Fransa'yi iyi taniyorum ve insanlari degisik bolgelerinde bille. Bu sadece kotu bir propaganda, ve bilgi ile amaclandiklari cehalettir sadece !
4 ay kaldi Cumhurbaskan secimlerine ve Ermeni kokenlileri dolandiriyorlar !
Maalesef bugunku Cumhurbaskanimiz ( N.S ) durust, adil, mert, mutevazzi, akilli, anlayisli V.S bir kimse degil !
Iyi ornekler ondan gelmiyor hiç. Dusununki bu insanlari oraya tespit eden yada "tahta" cikaran millet ise bille suçlu olan iyi bir durbune sahip olanlardir. En çogu zaman kusur ana babadan gelir, çocuklar buyuklerin gorduklerini tekrarlar ... .
Fakat bir gun cocuk adam oluyor ve degirmen durmuyor hiç ! Gorenler gostersin, ilim isini sezenler hissettirsin, huysuz atlari dove dove duzeltemezsin ... ! Insanoglu acayip bir seydir, bir tay 3 gunde 4 ayakta dururken, insan bir seneden fazla tuttar.
Her sabah tras olurken ustura agzi hatirlatiyorki, bu olumcul dunyada bugunun sana bir manevi katki olmuyorsa
bu bunu yasamis sayamazsin. Her zaman duzelmek, her zaman daha keskin olmak kutsal gorevdir.
Allah yardimcimiz olsun.