Sayın Emre bey.Tarihimizde önemli bir yeri olan bir kılıcın bu şekilde dejenere edilmesi sizi üzmüyorsa,Türk bayrağından kendine don siparişi veren bir amerikalı olduğu zamanda üzülmeyeceksiniz demekki.Tabii ki size saygı duyuyorum,herkes düşüncelerinde özgürdür.Mesela ben ölecek durumda bile olsam büyük babamdan bana yadigar kalmış olan ve bir çok anısını dinlediğim kılıcı asla kimseye vermem.Biraz geri kafalıyım bu konularda.Maneviyat bana göre maddiyattan daha önce gelir yani.Her ne ise burada benim gibi düşünen insanlar yok sanırım.Herşeyi para pulla ölçen bir millet olduk artık.Bundan sonra forumda hiçbir şekilde yazı/yorum vs. yapmıyorum.
Tolga bey
bi sakin olalım
forumda sizin yaşadığınıza benzer hatta aynı yatağan konusunda bende sıkıntı yaşadım ve yaşattım
ama sonra forumda kalıp kendimi daha iyi ifade edince herkes beni daha iyi anladı sanıyorum
bu arada herkes benim samimiyetimi gördü
tabi bende forumun yürüyüşünü ve hassasiyetlerini fark ettim
burada bu kadar kişiyi bir arada tutmak gerçekten çok zor bi olay
burada kimseyi kırıp dökmeden huzuru ve güvenliği sağlamak çok zor ve büyük fedakarlık istiyor
Bu forumu ben gök kuşağının renkleri gibi görmek istiyorum
sizde kalın bu gökkuşağındaki renklerden biri olun
forumda bıçakla alakalı olsun olmasın her meslekten, bıçakla alakalı her hobiden ve her siyasi görüşten insan var
ve bu zenginlik beni çok mutlu ediyor
bu farklılıkların olması mutlaka gerekiyor ve bu yaratılışa uygundur ve gayet de doğaldır
herkesin birbirinden öğrenecek şeyleri var
konuşalım, tartışalım, kızalım ama
küsmeyelim
kaçmayalım
kaçmak kolaydır ama kalıp kendini daha doğru ifade etmek ve bazı hassasiyetlerin mücadelesini yapmak zordur
saygılarımla...