merhaba, bu aralar boş durmadım, bazı arkadaşlar gönderdikleri bıçaklarına kılıf dikmemi istediler ben de birşeyler yapmaya çalıştım... sanırım en kötüsü insanın kendini tekrarladığı düşüncesi, ben de epeydir yaptığım kılıfların hep birbirine benzemeye başlamasından endişe duymaya başlamıştım...hele de Nesrin ustanın yaptığı son kılıf çalışmalarından sonra, farklı birşeyler yapma durumunun iyice hasıl olduğu kanaatine vardım.... tam bu arada yeni gelen bıçaklar, beni yeni model çalışmalarına itti.... evet fena da olmadı, gerçi yeterli mi, tabii ki hayır.... yapılabilecek bir sürü şey var, bakalım zamanla....
bir de hep canımı sıkan çalışmalarımı videolama ya da en azından resimleme meselesi var...evet yapayım ama bakıyorum bu konuyla ilgili daha önce yapılan çalışmaların haricinde yaptığım farklı birşey yok, bir öncekileri tekrarlamaktan öteye geçemeyeceğim, o yüzden bunun yerine sorulacak sorulara cevap vererek yardımcı olmamanın daha doğru olacağını düşünüyorum... bu yüzden kimin aklına ne soru gelirse bilgim doğrultusunda (hiç de fazla değil aslınsa) cevaplamayı daha doğru buluyorum...
evet fazla uzatmadan ; işte son çalışmalarım....