Bıçak Sanatı - Forum

eldeki yağı kiri neyle çıkartıyorsunuz

pars1994

• **
  • 155
  • Yer: İstanbul
Ynt: eldeki yağı kiri neyle çıkartıyorsunuz
« Yanıtla #60 : 02 Şubat 2017, 21:55:54 »
valla hocam en güzeli taşalı sabun başka birşey bilmem :))

bcbilalcelik

• *
  • 10
  • Bilal Çelik
  • Meslek: Öğrenci
  • Yer: Mersin / Erdemli
« Yanıtla #61 : 04 Mart 2017, 14:23:11 »
selam arkadaşlar
elde oluşan siyah yağ kir bunları çıkarmak için neler yapıyorsunuz,sanırım faydalı konu olabilir
ben şu an sadece mutfaktaki yağ çıkarıcı limonlu pril kullanıyorum
sabun falan fayda etmiyor,birde elimi iyice yıkadıktan sonra 1 saat sonra tekrar yıkıyorum,bazen eller çok kötü oluyor,bazende tam çıkarmayabiliyor leke kalıyor
ama piyasada satılan hazır ürünler bildikleriniz varsa alabilirim

Selam Kardeşim çok bildiğimden değil ama özel iş eldivenleri diktirebilirsin yaptığın işleme göre ısıl işlem için termo felan birkaç tane özel eldivenin olursa yaptığın iş hem güvenli hem de temiz bir hal alır
pahalı olur diyorsan sağlamından ikişer eldiven seni bayağı götürür

bu dediklerim ellerindeki kiri çıkardıktan sonraki iş tabi :)

EDİT: Tiner her türlü yağı ve kiri çözüyor sentetik ve seliozik diye ikiye ayrılır yağın ve kirin özelliğine göre çıkarır
Tavsiye:Maske Takmayı unutma tiner bu ne yapacağı  belli olmaz :D
Bilgisayar Kullanıcısı
İşletme Öğrencisi

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #62 : 04 Mart 2017, 19:49:30 »
...
Selam Kardeşim çok bildiğimden değil ama özel iş eldivenleri diktirebilirsin yaptığın işleme göre ısıl işlem için termo felan birkaç tane özel eldivenin olursa ...

Bak, insanlar bu konu içinde 5 yıldan uzun bir süredir 60 kadar mesaj paylaştı. Elleri temizlemek, atölyede iş yapan insanların her gün karşılaştıkları bir mesele ve gerçek tecrübeleri var, yıllar önce bildiklerini sınadılar geliştirdiler. (Örneğin benim bu konudaki asla iddialı olmayan tecrübem 21 yıllık.) Sense bu durumda olan bu konuda bu söylediklerini tecrübe etmedin, faraziye yapıyorsun.

Senin, şu durumunda atman gereken adım, paylaşılanları takip etmek, bilgiyi hazmetmek ve tecrübe edinmek. Şimdi yaptıklarınsa dalga geçmekmiş gibi görünüyor.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

FATİH OUTDOOR TEAM

• 373
  • Meslek: Pas bizim işimiz.KTL
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #63 : 06 Mart 2017, 10:27:43 »
Merhaba,
İşe başlamadan önce stoko Travabon bitiminde stoko slig kullanın eğer uzun süre ellerinizi zorladıysanı stoko stokolan kullanılabilir ben bunları kullanıyorum. tavsiye ederim
+1