Ertuğrul bıçağın hakkını vermişsin ellerine sağlık. Eğer kızmasan bir noktayı söyleyeceğim, sanki sap formu arkaya doğru biraz daha eğimli ve sap sonu biraz daha kalın olsa bu bıçağa daha çok yakışacakmış gibi geldi.
Haldır huldur üretiyorsun baba, gerçekten hoş bir esere daha imza atmışsın (hımm atmamışsın, artık bi imza atsan yahu ) , nice 19'lara
Ama bana göre tek eksiği namlu temizliği biraz daha yapılmalıydı. bazen banada ıllallah gelıyor zımpara yapmaktan öylecene bırakıyorum namluyu . bıçağı bıtırıp bakınca herşey meydana çıkıyor ama iş işten geçmiş oluyor.
her bıçakla işçilik biraz daha kendini belli ediyor. ellerinize saglık. çok güzel olmuş. çok begendim. bu arada 5070 çelik nedir sanıyorum bilmiyorum
Ertuğrul Abi, yaptığın bıçakları kulllanıyormusun, kullanıyorsan performans olarak nasıllar?Foruma koyduğundan beri bakıyorum cidden koleksiyonluk olmuş.... Ben usta değilim ama bu tip bıçaklarda "brute de forge" denilen uygulama da çok hoş olabiliyor.Belki birdaha bowie için ilham kaynağı olur
Abi Yok Artik Ya!!!
...By ertarda at 2011-10-23...
Ertuğrul Ustam,bu arada üzerinde foto çektiğiniz fon yaptığınız dijital kamuflaj desen kumaş nedir acaba?baya bir zamandır dijital kamuflaj pantalon ya da mont arıyorum, bulamadım.ilgimi çekti..