Alıntı yapılan: Sefa Çabuk - 09 Ekim 2011, 01:59:06Ereğli bir aralar epeyce üretmiş 1084 belki öyle bir şey denk geldiyse...nede acaba bir bulsak meretleri
Ereğli bir aralar epeyce üretmiş 1084 belki öyle bir şey denk geldiyse...
Taner ustam eline sağlık. Ve sevgili meslektaşım sana da hayırlı olsun yeni ve yahşiii bıçağın.
sağol Yusuf çamur veya kıl fark etmez içine bir parça peri tozu koydukmu tamamdır
Taner abinin hamonlarına hayranım.Yine gözlerimiz şenlendi.Ellerinize sağlıkAli kardeşimede hayırlı olsun.
olaya balıklama dalayım eline sağlık diyeyim ama ihtiyarlıyorsun taner abi profil benim bıraktığım profil oraya aliye nasipmiş kendisi 069 karbonlu alman malı ck 67 dir 59 hrc ye kadar sertlik aldığı görülmüştür
Taner ustam,Ali kardeşim elinize sağlık güzel ötesi olmuş.yahu kıskandım insan bir haber verir bende çıraklık yapmaya gelir etrafı süpürürdüm.
Alıntı yapılan: ozgurozdemir - 09 Ekim 2011, 19:59:11Alıntı yapılan: Sefa Çabuk - 09 Ekim 2011, 01:59:06Ereğli bir aralar epeyce üretmiş 1084 belki öyle bir şey denk geldiyse...nede acaba bir bulsak meretleri Bilmem artık, zaten bulsan bulsan onu ancak sen bulursun
Taner ustam eline sağlık çok güzel olmuş çok emek var çok güzel eser ortaya çıkmış.. Ali kardeşimizde iyi günlerde kullanır inşallah..