Uzun zamandır çalışma masamın başında rötuşları ve fotograf çekilmeyi bekleyen ufaklıklar sonunda fotograflandı. Açıkçası benim önceki çalışmalarımdan biraz farklı bir çağdaş havası olan çalışmalar, hep sentetik kabza ve kılıflar olduğundan biraz havasına girmede zorluklar yaşadım. Kılıfları oturtana kadar 3-4 tane ıskartaya çıktı, kabzalardan kamuflaj olanda üstünde zımpara yapılmaması gerekliliği çok zorladı beni, sadece son katman kamuflajmış bu malzemenin, aldıktan sonra farkettim. Paracord örgü olayına hiç girmedim, hemen Nesrin'e devrettim o işi, iplerle aram pek iyi değildir

Ancak ona devrettiğime çok mutlu oldum, tam istdiğim kabzalar oldular, bir süre "biraz ince mi olmuş acaba", yahu şunu "biraz daha uzatsak" vs gibisinden laflarımla onu bunalttım, ancak sonuçta hem beni hem de onu tatmin eden örgüler oldular

Bıçak namluluarına çok dikkat etmeme rağmen kydex'in ciddi bir şekilde namluyu çizebildiğini farkettim, bunun üzerine namluları tekrar temizledim ancak kılıfa sokar sokmaz yine aynı çizikler oluştu, ben de zaten kullanım bıçakları olacaklar, basit bir iki çiziğin önemi yok mantığıyla boşa kürek çekmekten vazgeçtim. Harbiden de çok pırıl pırıl bıçak verdiğimden dolayı 1 yıldır bıçağını kullanmaktan çekinen müşterilerim var

Biraz kullanmayı teşvik edici bir iki cizik bir yerde fonksiyonel sayılır....
Takdirinize sunuyorum.
not: Bunlardan 5 ve 8 numara sahiplidir

EDC no 1:
5 mm den uca doğru incelen D2 çelik, iç bükey taşlama. Paracord sargı, Siyah Kydex kılıf, TekLock kemer askısı, sağlak-solak , dikey, yatay, çapraz asılabilme.
Daha fazla resim için:
http://picasaweb.google.com/114345459792786823702/EDC1