Benim makine de sonunda kaynaksız bir tasarım oldu, size son derece hak veriyorum, sonuna kadar bakımı yapılabilir ve değiştirilebilir bir gövde sunmasının yanında ilerde isterseniz aynı malzemelerle yeni tasarımlar veya modifiyelere imkan vermesi bakımından bu tip makinelerde kaynak kullanmamak çok mantıklıymış. Atölyemde zımparanın yeri sabit olduğundan ve bu ağırlık konusunda dert etmediğimden olabildiğince (cüzdanım imkan verdiğince) kalın malzeme kullandım. Sonuçta tüm öğeler mükemmel olsa bile ağır bir kullanım ile bir iki yıla belli yıpranmalar ve bunula birlikte hafif hizasızlıklar vs gündeme geliyor. Daha önceki makinemde ince saç kullanmıştım, açıkçası en önemli şeyin herşeyin bağlandığı tablanın stabilitesi imiş onu anladım. Sadece şu anki kaideye eski makineyi bağlasaydım eski problemlerimin çoğunu elemine etmiş oluyordum belki de. Yani siz siz olun makine portatif olsun diye stabiliteden ödün vermeyin, eğer atölye malzemesi olacaksa ne kadar robust o kadar iyi kanımca, özellikle ana iskelet...