çok görkemli , bir o kadarda dingin. ama yükseklık korkusu olan kalpten gıder oda kesin orada yaşamayı isterdim , tüm zorluklarına rağmen.
eşsiz manzara akşam güneşin batışını o yola oturup ayakları aşşağı sallandırıp izlemek var mehmet abinin dediği gibi ince bellide tavşan kanı bi çay peeeeh
Alıntı yapılan: varoş kral - 13 Eylül 2011, 09:40:18eşsiz manzara akşam güneşin batışını o yola oturup ayakları aşşağı sallandırıp izlemek var mehmet abinin dediği gibi ince bellide tavşan kanı bi çay peeeeh Ali bide tam Türk mantığı bi salıncak kuracaksın yamaçtaki ağaca,sallanınca bi uçuruma boşa, bi geri toprağa kayaya...bi uçuruma boşa, bi geri toprağa kayaya..bu gibi yerlerde olmazsa olmazımız bir durumdur bu.
Mehmet izninle birde burasi var ispanya (malaga)http://www.youtube.com/watch?v=KHVpIKeEh3s&feature=fvst
O salıncak harikadır her zaman. Sallanırken derenin tam ortasında ipi bırakmak gibi keyiflisi yok.
Alıntı yapılan: mehmet kişisi - 13 Eylül 2011, 11:59:27Alıntı yapılan: varoş kral - 13 Eylül 2011, 09:40:18eşsiz manzara akşam güneşin batışını o yola oturup ayakları aşşağı sallandırıp izlemek var mehmet abinin dediği gibi ince bellide tavşan kanı bi çay peeeeh Ali bide tam Türk mantığı bi salıncak kuracaksın yamaçtaki ağaca,sallanınca bi uçuruma boşa, bi geri toprağa kayaya...bi uçuruma boşa, bi geri toprağa kayaya..bu gibi yerlerde olmazsa olmazımız bir durumdur bu.Mehmet Bey inanki yazdığın mesajı okuduğumdan beri kendime gelemedim. Hala başım dönüyor. Olayı iyi tasvir etmişsin. Bu nasıl bir keyiftir onu çözemedim.Oyyy oyy başım...