Bu fotografta da calisma sekli goruluyor.
Metal cubuklar, taslarin plastik zarflarina tutturulup, bicagi sabitlediginiz, tutucu' nun uygun deligine yerlestiriliyor.
Kutudan cikan brosurde hangi bicak icin hangi aciyi, yani deligi kullanacaginiz yazilmis.
Av, kamp, bushcraft bicaklari icin 20 derece diyor mesela.
Murat hocam, beni alet değil de fotoğraf çok etkiledi. Çok süper çekmişsin.
Adamın işi bu olunca "çok süper" oluyor ister istemez... 
Sevgiler,
Cok tesekkur ederim, begenmeniz beni mutlu etti. Marifet iltifata tabii

fotograflar hileli arkadaslar. 2 kucucuk flas var, bir de fotografi 10 kat kucultunce guzel gorunuyor. kandirmaca yani...
@mehmetsenturk
lansky' i ebay den aldim, theexbay adli bir satici. ~35 USD lansky + 25 USD posta. 1 haftada elime gecti. Bu ara bayram falan var. alirsaniz gumrukle ilgili hicbir sorun yasamazsiniz. (baska zaman da yasanmiyor ya neyse)
ben posta icin 25 kayme tosladigim icin uzulurken iSmet Guney'in tr' de 62 euro ya satildigini soylemesi icime su serpti:) her sekilde kardayim.
@iSmetGuney

sevgili ismet, motosikletin bagajinda, nemrut dagindan, kapikule'ye, oradan cilvegozu' ne kadar dolasmis, agzi burnu yamulmus bir leatherman multitool var bende. vahsice bilemeye tesebbus edip, kafama gore agiz bile yapmisim. o zaman sizleri tanimiyor, bu guzel siteyi bilmiyordum.
o bicagi lansky' nin altina yatirdim, 20 derece aci ile medium, fine, extra fine taslari kullanarak biledim. bicak yeni satinalinmis bir bicak gibi yepyeni oldu. yepyeni, tertemiz bir agiz. elim alistikca cok daha iyi sonuclar alacagima eminim.
su anda masaustu set kurulu, makro' ya gectigimde agizin fotografini da yukliycem. onun icin biraz sabir

LAKiN....
bant zimparasi olanlar, bu aleti hic almadan, sabit aci ile bicagin banta temas etmesini saglayacak, cok basit bir aparat yapabilir. youtube da onu yapan amcayi da buldum, bilahare o videonun linkini de gondericem.
VE...
evi atolyeye donusturecegim ongorusunde bulunan arkadaslar.
tebrik ediyorum. hakliymissiniz. ebay' de "blank" sapsiz damascus lara bakiniyorum. bu isin sonu benim evden atilmama kadar varacak.
EK...
ofis olarak kullandigim odam disinda, evde isgal ettigim her m2 icin hanim kira istiyor. El vicdan lutfen. aklima karpuz kabugu sokmayin.
SON olarak...
iyiki varsiniz.