Alıntı yapılan: ozgurozdemir - 19 Ağustos 2011, 15:29:57elinize sağlık gayet başarılı olmuş sertlik ne durumda ısıl işlemi nerde yaptırdınız yanlız bu sap olayına gayet iyisinizIsıl işlemlerimi sıcak demirci bir arkadaşımın dükkanında yapıyorum. Öyle fırın içi sıcaklığı dijital olarak gösteren bir ocağı yok, geleneksel demirci ocağında su veriyoruz. Ama şimdiye kadar hiç problem yaşamadık. Sertlik konusunda teknik olarak herhangi bir ölçüm imkanım yok, ama bu bıçakta üçgen eğe bıçağın ağzını bile çizemeden üzerinden kayıp gidiyor.Sap konusundaki iltifatınız için de teşekkürler.
elinize sağlık gayet başarılı olmuş sertlik ne durumda ısıl işlemi nerde yaptırdınız yanlız bu sap olayına gayet iyisiniz
Sn. ertarda,Hem şekil hem işçilik olarak çok etkileyici. Ellerinize sağlık.Kutlarım.Saygılar,alikozanoglu
Orantısı ve uyumu iyi hesaplanıp uygulanmış , işçiliği özenli , verilen emeği yansıtan , usta işi bir bıçak Ertuğrul . Kutluyorum , bence bir de bu tipin metal ( pirinç , krom- nikel ) balçaklısını denemelisin , böyle bir kabzaya çok yakışacaktır .
Ertuğrul eline sağlık, gayet sade ve güzel bir kılıf olmuş. Elinden gelmeyen bir şey var mı merak ediyorum Bu arada deri umarım bitkisel tabaklanmış deridir.