selam arkadaşlarım,genel muhabbet adı altında benim için önemli konuyu sormak istedim
yaklaşık 5 gün önce park larda bulunan uyduruk spor aletlerinde,annemin aşırı yoğun ısrarı sonucu(aletler çok güzel çalışmazsan annen olmam konuşmam diye yaklaşık 15 kez söyledi),üzerine oturup yukarıdaki kolu kendime çekme yaparak,kendi ağırlığımı kaldırdım o alette çalıştım,ve ben 100 kilo olduğum için,hemen akabinde belde ağrı başladı
ısınmadan yaptım ve uzun süre pc başında oturan spor yapmayan bel bölgesi ham olan ve 35 yaş civarı olan biriyim
orta yaşlarda bel fıtığı oluyormuş
neyse 3 gündür bel bölgesinde ara sıra aşırı ağrı dik duramama ve sol bacakta kısa aralıklı uyuşma oluyor
dün gece 24.00 den sonra uyumayıp bel fıtığı araştırması yaptım ve sabah 6 da tıp fakultesine gittim,poliklinikleri gezmek araştırmak bunlarla konuşmak yaklaşık 7 saat sürdü
ve hala uyumadım,canımda sıkkın 2 gün sonra randevu aldım,emar çekilme ihtimali var
benim sizlere sorum bunu yaşayan varmı ne olmuş olabilir,bel fıtığı gibi görüyorum,çünkü araştırma videolarda ara ara düzelirsin ve ara ara sinire baskı ve ayakta uyuşma olur diye yazıyordu
tedavisi nasıl olur,bunu yaşayanlar varsa sormak istedim yada yakınından gören bilen varsa
soruyorum çünkü cuma muayene,emar çekme haftaya kalıcak,yine dr ye sonuç gösterme derken iş çok uzucak..