Bıçak Sanatı - Forum

Bıçağın faydaları

ali rıza

• 1066
  • geçtiğimiz yüzyılın insanı - 1983
  • Meslek: Eczacı Kalfası
  • Yer: SAKARYA
Ynt: Bıçağın faydaları
« Yanıtla #20 : 06 Ağustos 2011, 11:15:03 »
.
Tabii Pitbull, Doberman veya Rotweiller gibi köpekleri sırf etrafı; "Bak benim nasıl gaddar bir köpeğim var" havasıyla etkilemek isteyenlere ne dense boş.

Saygılar,

alikozanoglu
sevgili ali abicim benim nasıl gaddar bir köpeğim var havasıyla köpek gezdiren bana göre ne yazık ki o köpekden daha ezik bir psikolojiye sahip bir insandır ve daha da kötüsü ülkemiz bunun örnekleriyle dolu
İki Kişilikliyim İkiside Canavar

« Yanıtla #21 : 06 Ağustos 2011, 11:19:28 »
Sn. arkadaşlar,

Aslında bu konunun özüyle ilgisi yok fakat hiç değilse sahipli gezdirilen köpeklerin ağızlarına ısırma önleyici "ağızlık" takılması gerekir. Köpeklerin ne yapacağı pek belli olmaz. El kadar bir şey benim ayak kadar köpeğimin burnunu ısırmıştı.
Yani; "Benim köpeğim ısırmaz" diye düşünmek yetmiyor.
Tabii Pitbull, Doberman veya Rotweiller gibi köpekleri sırf etrafı; "Bak benim nasıl gaddar bir köpeğim var" havasıyla etkilemek isteyenlere ne dense boş.

Saygılar,

alikozanoglu
Aynen katılıyorum.

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #22 : 06 Ağustos 2011, 17:31:48 »
...
sevgili ali abicim benim nasıl gaddar bir köpeğim var havasıyla köpek gezdiren bana göre ne yazık ki o köpekden daha ezik bir psikolojiye sahip bir insandır ve daha da kötüsü ülkemiz bunun örnekleriyle dolu

Köpekleri kimilerinin ruhsat gerektirmeyen silah niyetiyle gezdirdiğinden kıllanmıyor değilim.   ::)
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

cmblc

• 518
  • Cem Balcı / 1968 / B(Rh)+
  • Meslek: Grafik Tasarımcı
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #23 : 06 Ağustos 2011, 17:38:12 »
...

Köpekleri kimilerinin ruhsat gerektirmeyen silah niyetiyle gezdirdiğinden kıllanmıyor değilim.   ::)

Kıllan zaten zira kesinlikle öyle...

Sevgiler,
Get Serious...

En kötü gün bugünse, bugünde FENERBAHÇE!!! Hep destek, tam destek...