valla ben olsam ne eder yapar gerı kalanınıda orada bırakmazdım
zahmetı cok ama kefıde daha cok bır ucras olmus güle güle kullan kıskandım sımdı :'( :'( :'(
Rakamların yerine küçük bıçak formları pirinçten kesilmiş, akrek yelkovan falan da hançer,,,Düşünmesi bile güzel,Sagolasin guzel paylaşıma
Oyyy Yumruuuuuu Abii ne yap et kalanını da kes, şimdi yağmur mevsiminde filan içerden kurumasın yazıktır, harbiden çok değerli parçalar bunlaaar. Abiiii Eğer elin değer de kalanından kesersen mutlaka almak isterim biraz, seferin maliyeti vs. herşey benden yeter ki o hazineyi orda bırakmayın :'(
üstad yarın ararım yeğenleri ve küçük biraderi eğerki testere sağlam ise kestiririm hepsini istanbula gelen olursa veya ben gidersem alır gelirim problem değil zaten yakıt var amcamda gelecek sanırım 2ay sonra malzeme komple bende olur sonrasında bakarız duruma artık yeğenler ne ister bilmem senin güzel işçiliğinden olabilir mesela malzeme benden işcilik sende şaka biryana estere tamir edildiğse mehakkak kesilecektir sonrasında stabilize eder kulanırız
bu arada senegalden aldığım ve sonrasında kargoda kaybolan abonozlarım geldi thy sağ olsun 4gün sonra az önce getirdi ama yazıkki aldığı 6kg mango recel olmuş
Alıntı yapılan: ozgurozdemir - 02 Ağustos 2011, 00:16:52bu arada senegalden aldığım ve sonrasında kargoda kaybolan abonozlarım geldi thy sağ olsun 4gün sonra az önce getirdi ama yazıkki aldığı 6kg mango recel olmuş Abanozlar sağlamsa ne ala
offf ki offf valla benim stihl testereyi kapip gelesim geldi yahu ...
Alıntı yapılan: mustafa - 02 Ağustos 2011, 01:24:57offf ki offf valla benim stihl testereyi kapip gelesim geldi yahu ...aslında gelirken söyle ikinci el bir temiz stihl küçüğünden gelirse bayağı işime yarar yani bedeli karşılığı çünkü sizin oralarda bayağı temiz olanları var