Bıçak Sanatı - Forum

Yeni S.A.T modelim

Yasin UZ

• 598
  • Yasin UZ - 1993
  • Meslek: Görsel Sanatlar
  • Yer: Kayseri
Ynt: Yeni S.A.T modelim
« Yanıtla #20 : 08 Aralık 2022, 20:07:34 »
Değişik tasarım. Ama güzel olmuş.
Ellerine sağlık👏👏👏👏
Teşekkür ederim Aydın ustam  :)
Eline sağlık Yasin hocam. Her zamanki temizlikte ve titizlikte bir işçilik her yerinden belli oluyor. :2up
Teşekkür ederim  :)

Yasin UZ

• 598
  • Yasin UZ - 1993
« Yanıtla #21 : 12 Aralık 2022, 18:47:16 »
Namlunun sırt kısmındaki kavisi düzelttim. Bu şekilde bıçak daha agresif bi görünüme kavuştu.

MustafaV

• 794
  • Mustafa VAROL
  • Meslek: Muhasebeci
  • Yer: Konya
« Yanıtla #22 : 13 Aralık 2022, 10:07:39 »
Fotoğraflara uzaktan bakınca çok belli olmuyor ama önceki ve sonrakini yan yana getirince ne kadar fark ettiği görülüyor. Sırtın düzleşmesi bıçağın yumuşak havasını almış, namlunun ağza doğru meyilli durmasını sağlamış, bu da cidden agresifleştirmiş.

Bitmiş işteki hataları bile kabul edip "bu sefer de böyle olsun ya" demeye meyilliyken bu değişikliği yapman benim nezdimde takdire şayan Yasin hocam. Adıma, alınacak bir ders daha. :2up
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur

Yasin UZ

• 598
  • Yasin UZ - 1993
« Yanıtla #23 : 13 Aralık 2022, 13:35:22 »
Teşekkür ederim Mustafa. Ortaya çıkan işin üzerine gidebildiğinde ona kıyabildiğinde daha güzelini yapma şansı yakalanıyor. Bu bıçak için demiyorum genel olarak her işte bunu böyle gördüm  :)
Bıçak bittikten sonra bi yanlışlık olduğunu düşünüyodum genel sat modeline göre kıyaslayınca ulan bunun neresini yanlış yaptım diye öyle bakıp durdum sonra farkettim sırt kısmını dümdüz yapmadığımı. Orayı düzleyince sat modelinin karakteristik özelliğine kavuştu hemen  :)
Bu bıçak olmadı diyip yeniden yapıyordum az daha. Yine ucuz atlattım  :2up