Bıçak Sanatı - Forum

Bicakmi Sanatmi..

Ismet Guney

• 667
  • 1968
  • Yer: ankara
Bicakmi Sanatmi..
« : 27 Temmuz 2011, 01:34:34 »
Arpad Bojtos adli bir ustanin eserleri..
hepsi cok guzel ve buyuk iscilik var.ama ben bunlardan birini yanima alip dogaya
cikmam ;) bicakmi sanatmi ustalar karar versinler

Bayagi bir resim var eger cok yar kapliyor sorun yaratiyor veya foruma zarar veriyorsa
moderator arkadaslar bir kismini veya hepsini silebilirler yada daha uygun bir yere tasiyabilirler
maksat sadece bir gorsel ziyafet olsun. selamlar...

Olmuyorsa zorlama, ya hayallerin kırılır ya kalbin. Unutmuş gibi yap Çünkü güzel şeyler; onları hiç beklemediğinde gerçekleşir

Ismet Guney

• 667
  • 1968
Ynt: Bicakmi Sanatmi..
« Yanıtla #1 : 27 Temmuz 2011, 01:52:46 »

Olmuyorsa zorlama, ya hayallerin kırılır ya kalbin. Unutmuş gibi yap Çünkü güzel şeyler; onları hiç beklemediğinde gerçekleşir

Ismet Guney

• 667
  • 1968
« Yanıtla #2 : 27 Temmuz 2011, 01:57:58 »

Ismet Guney

• 667
  • 1968
« Yanıtla #3 : 27 Temmuz 2011, 02:04:10 »

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #4 : 27 Temmuz 2011, 02:31:43 »
Bunların ayık kafayla tasarlanabileceğini kabul edemem  ^-^

Kipmen Sanat web sitesi

circassian

• 1133
  • Burak Ekit
  • Meslek: dis hekimi
  • Yer: istanbul-besiktas
« Yanıtla #5 : 27 Temmuz 2011, 02:53:38 »
bir daha hatirlamis olduk , Sinan ve Emre'den umutluyum , bir gun boyle seyler yapacaklar gibi geliyor bana. Tabii parasal karsiligi olursa , ;)
Tüfek icat oldu mertlik bozuldu
Ali Rusen ( ya da Koroglu ) 16,yy

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
« Yanıtla #6 : 27 Temmuz 2011, 02:54:54 »
bir daha hatirlamis olduk , Sinan ve Emre'den umutluyum , bir gun boyle seyler yapacaklar gibi geliyor bana. Tabii parasal karsiligi olursa , ;)
Çok yolumuz var, ama ben de umutluyum kendimden  :)

Kipmen Sanat web sitesi

Ismet Guney

• 667
  • 1968
« Yanıtla #7 : 27 Temmuz 2011, 03:02:06 »

bunlari yapan usta senede sadece 6 ile 10 arasi bicak yapabildigini yazmis
  parasal karsiligini dusunun artik :-X :-X

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #8 : 27 Temmuz 2011, 09:24:51 »
Art deco hissi verenler benim salona göreymiş.  8)
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

ratbertovich

• Ferhat Savcı
  • 835
  • Meslek: Bilgisayar Mühendisi
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #9 : 27 Temmuz 2011, 09:52:10 »
GORA'dan bir repliği çark edeyim: "Bu bıçakları yapan usta kör oldu!" :D
"Dört tür cinayet vardır: haince, mazur görülebilir, haklı ve takdire şayan." -- Ambrose Bierce

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
« Yanıtla #10 : 27 Temmuz 2011, 10:01:27 »
Açıkçası Rusnak veya Bojtos ustalar gibi yılda 3-5 bıçak yapacak kadar bir bıçağa yoğunlaşabilmek müthiş olmalı, çok kıskanıyorum desem yeridir. Sorun şu ki Türkiye de bu tip bir ürüne 10 bin lira veya üzerinde meblağ ödeyecek pek insan olduğunu sanmıyorum, bıçak dünyamız daha çok dar ülkemizde, son bir iki yıldır genişliyor ama daha bu genişlemenin 100 kat filan olursa bu tip eserleri pazar kaldırabilir, ancak o zaman belki bu tarz çalışabilip de evine ekmek götürebilen bir sanatçı çıkar sanırım. Belki Sinan, Gökhan, Taner veya Sefa gibi arkadaşlarımız bu tip bir üretime girişebilirler, sonuçta bunun gibi birçok üyemiz bu işi geçinmek amaçlı değil daha çok hobi amaçlı yapmaktalar, bir yıl tek bir bıçağa yoğunlaşmak olmayacak şey değil bu tip üretim yapan arkadaşlarımız açısından. Ancak bundan oluşan bir meslek sahibi olmak günümüzde gündelik kullanıma dönük üretim yapmayı gerektiriyor...

Kipmen Sanat web sitesi

XauPau

• 1108
  • Hayri Canyakmaz 1980
  • Meslek: Finans
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #11 : 27 Temmuz 2011, 10:18:26 »
GORA'dan bir repliği çark edeyim: "Bu bıçakları yapan usta kör oldu!" :D

Ferhat abi "beğen" butonu aradım  valla :2up Foruma böyle bir eklenti olsa fena mı olur ?  ::)

merttt9

• 1419
  • Meslek: Tekstil
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #12 : 27 Temmuz 2011, 12:22:45 »

ben bunlardan birini yanima alip dogaya
cikmam

bıçakmı sanatmı
aslında bunu bıçağı gösteriş içinmi yoksa kullanmak içinmi gibisinden düşünmek lazım
o zaman daha kolay seçme şansımız olur

mustafa

• 306
  • Meslek: otomotiv montaj
  • Yer: almanya
« Yanıtla #13 : 27 Temmuz 2011, 12:29:25 »
Usta ,sanata takla attirmis vallahi ,hakikaten kolleksiyonluk, bende bunlarla birsey kesmeye kiyamam.
Ehli irfan meclisinde eyle kesbi marifet,cahile yar olma nadan olursun akibet.

Seyit Hüseyin Barbarus

• 181
  • Meslek: eğitimci
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #14 : 27 Temmuz 2011, 15:38:50 »
Bunlar  daha çok  sanateseri,kullanmaya  kıyılamaz.Emre  beyin dediği  gibi  bunlara  para verecek insan  Türkiyede   zor çıkar herhalde .

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #15 : 27 Temmuz 2011, 15:49:45 »
Zenginler arasından paralarını fazla kolay harcayanların ferrari, porsche gibi bir çocuğun da bildiği popüler lüks nesnelerindan haberdar olup bunlardan aldığını biliyoruz ama aynı zenginler yukardaki gibi sanat eserlerinden büyük ihtimalle bihaberler.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

Ismet Guney

• 667
  • 1968
« Yanıtla #16 : 27 Temmuz 2011, 16:00:57 »
Zenginler arasından paralarını fazla kolay harcayanların ferrari, porsche gibi bir çocuğun da bildiği popüler lüks nesnelerindan haberdar olup bunlardan aldığını biliyoruz ama aynı zenginler yukardaki gibi sanat eserlerinden büyük ihtimalle bihaberler.

aynen katiliyorum bunlari almazlar deger vermezler cunki bunlarla herkese hava atamazlar sadece ese dosta gosterebilirler...

sasuta

• *
  • 39
  • Meslek: Serbest
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #17 : 27 Temmuz 2011, 16:45:23 »
"Sözün bittiği yer" diye bir söz vardır ya işte bu bıçaklar için cuk diye oturuyor...

damascus

• 1467
  • Hakan / 1986 / Kırıkkale/Bandırma
  • Yer: BANDIRMA...
« Yanıtla #18 : 28 Temmuz 2011, 12:13:34 »
Hayran kalmamak elde değil bıçaktan anmayan adamı bile aşka getirip bu yola sürükleyecek kadar güzel fevkalede müthiş daha ne denebilir... Yapan ustaya maşallah diyelim nazar değmesin...  8)

cmblc

• 518
  • Cem Balcı / 1968 / B(Rh)+
  • Meslek: Grafik Tasarımcı
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #19 : 28 Temmuz 2011, 12:27:51 »
Allah Allaaaah... Allah Allaaaah... Allah Allaaaah... Allah Allaaaah... Allah Allaaaah... Allah Allaaaah... Allah Allaaaah... Allah Allaaaah... Allah Allaaaah... Allah Allaaaah... Allah Allaaaah... Allah Allaaaah... Allah Allaaaah... Allah Allaaaah...

Ulan vay anasına sayın seyirciler... Bizde bi ağacın ucuna bi demir takıp biledik diye bıçak yaptığımızı zannediyormuşuz :(

Allah Allaaaah...

Ya dostum, keşke bunları yayınlamasaydın da ben kendi kendime mutlu olmaya devam etseydim... Neyse, olan oldu artık...

Sevgiler,
Get Serious...

En kötü gün bugünse, bugünde FENERBAHÇE!!! Hep destek, tam destek...