Ne kadar güzel olmuşlar. Bir iş kanalı olabikir böyle çalışmalar. 
Sağolasın Salim Ustam.
Kaşık olsun, bu tip işler olsun, biraz eşantiyon gözüyle bakılıyor gibi geldi. Biraz daha elimde malzeme var. Gelin ve kızlar arasında kazasız belasız paylaştırayım benden bu kadar.

Bir çok kişinin atık olarak gördüğü parçaları çok iyi değerlendirmişsin hocam, eline sağlık. Hepimize örnek olmalı. Hele ki bol keseden bıçakçı Amerikalı'ların videolarında koca koca blokları bir bıçak için zımparada heba ettiğini düşündüğümüzde, bir gün bizim durumumuza düşmeden tüm dünyaya örnek olması gerektiğine inanıyorum. Çevrecilik sadece sözde olmayan bir eylem olsa keşke... 
Sağolasın Orkun.
Aile olarak genelde abartılı bulunabilecek bir hassasiyetimiz var.
Mesela; Cam, plastik, metal atıklar biriktirilir ve ilçede toplayan bir yer olmadağından, il merkezine ilk gidişte götürülür. Yağ da aynı. Piller bim'deki kutuya...
Mutfakta kullanılan deterjansız sular bahçede çiçeklere dökülür.
Piknikte falan kesinlikle kırda atık bırakılmaz, eve getirilir. vs. vs.
Zaafımız benim avcı olmam.

Hocam ellerine sağlık çok hoş olmuşlar. Zamanında Jet Lee ve Jackie Chan'in oynadığı enteresan bir film vardı, orada yeşim saç tokasıyla düşmanını öldürmüştü güzel kızımız. Görünce direkt aklıma geldi. Ayrıca bu tokalarla yapılan saç toplama işlemi de bi ayrı güzel (
) geliyor bana yahu. 
Bu arada Orkun ustama katılıyorum. Güzel güzel ağaçları simsiyah epoksiyle doldurup ara desenlerini öldürerek sehpa yapanlar mı dersiniz, rahat 3 bıçak çıkacak ahşabın ortasından lak diye dalıp kabza çıkaranlar mı dersiniz, "woodturning" adı altında güzelim desenlerden süs eşyası yapanlar mı dersiniz, içim acıyor o videoları gördükçe benim. Üstelik ağaç gibi sıfırdan üretilemez bir malzemede kullanımda çok dikkatli olmamız gerektiği kanaatindeyim. Bu atıkları (atık demek de doğru değil ama siz anladınız) değerlendirmeniz büyük takdiri hak ediyor cidden. 
Sağolasın Mustafa.
Hepimizin öyle veya böyle bir fetişi var.
Bunlarda yeni çıkanlar...