Bıçak Sanatı - Forum

SSZ (SüperSivriZeka) Cem Balcı : Kendi kendini Pert etme teknikleri No: 349

kaligraf

• 303
  • mücahit
  • Meslek: elektrik
  • Yer: manisa
ufak bir opersayonla bitiryorlar diye biliyorum ama nasıl bir şeydir bilemem sonuçta kendi operasyonumu ben yine kendim yaptığım için. aslında atöyenin kapısında yazan hertürlü isim yazılır yazısının yanına birde açık kalp ameliyatı yapılır yazacam belki köşeyi döneriz...

saygılar...
edep bir tac imiş nuru hüdadan giy o tacı emin ol her beladan

YUNUS EMRE

cmblc

• 518
  • Cem Balcı / 1968 / B(Rh)+
  • Meslek: Grafik Tasarımcı
  • Yer: Ankara
ufak bir opersayonla bitiryorlar diye biliyorum ama nasıl bir şeydir bilemem sonuçta kendi operasyonumu ben yine kendim yaptığım için. aslında atöyenin kapısında yazan hertürlü isim yazılır yazısının yanına birde açık kalp ameliyatı yapılır yazacam belki köşeyi döneriz...

saygılar...

Yazın vallahi, belki değil kesin dönersiniz köşeyi... :)

Sevgiler,
Get Serious...

En kötü gün bugünse, bugünde FENERBAHÇE!!! Hep destek, tam destek...

fatihaydın

• 779
  • Meslek: SATIŞ
  • Yer: İstanbul Kayaşehir
Geçmiş olsun Cem,aslında bir doktora gidin tırnak köklerini yakıyorlar,birkısmını ve bir daha sıkıntı olmuyor,küçük bir ameliyatla hallediyorlar yurdum doktorları.kalın sağlıcakla,

tarpoon

• 4739
geçmiş olsun Cem.  tırnak ve diş ağrısı kötüdür ama insanın neresi ağrırsa canı oradadır bence ;)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

cmblc

• 518
Geçmiş olsun Cem,aslında bir doktora gidin tırnak köklerini yakıyorlar,birkısmını ve bir daha sıkıntı olmuyor,küçük bir ameliyatla hallediyorlar yurdum doktorları.kalın sağlıcakla,

Sağol Fatih, sende kal sağlıcakla...

Sevgiler,

geçmiş olsun Cem.  tırnak ve diş ağrısı kötüdür ama insanın neresi ağrırsa canı oradadır bence ;)

Teşekkürler Taner...

Sevgiler,
Get Serious...

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
...
Keşke basit bir "geçmiş olsun" diyebildikten sonra bu maddeyi hatırlatsaydınız...

Kusura bakmayın, fotoğrafı görüp kan tutunca kafamın işleyişi bir derece karıştı. Zaten böyle dertli anlardaki tepkilerimdeki salaklığı özellikle Emre iyi bilir. Emre'lere giren hırsız konusunda da aynı şaşkolozluğum tutmuştu. Mesajı yazdıktan sonra ise ne yazdığımı bile kontrol etmeye şansım olmadı, söylemesi ayıp evde sıkıntılarım olduğundan bilgisayar başında kalamadım. Emre'nin son bıçağını da görüp kelam edemedim örneğin...

Bu sabah da evden dolayı hâlâ aklımı toplarlayamadığımdan kavşakta başka bir araca kapı tarafından girmeye bir karışım kalmıştı. Forumda ortalığın alevlendiğini ise kendimi öldürmeden iş yerine ulaşabildikten sonra gördüm.

Bu kadar kelamın arasında yine unutmayayım. Aynı mevzuda iki kere aynı hata fazla.

Geçmiş olsun.  :(
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

cmblc

• 518
Sizin de kötü zamanlar geçiriyor olmanıza üzüldüm Eylem bey... Geçmiş olsununuz için ayrıca teşekkürler...

Sevgiler,
Get Serious...

yusuf biçer

• *
  • 1415
  • Meslek: sanat tarihçi
  • Yer: osmaniye
kurallar insan içindir insandan önemli değildir

geçmiş olsun atıştan resim yok mu?
« Son Düzenleme: 25 Temmuz 2011, 14:30:45 Gönderen: yusuf biçer »
Yusuf BİÇER / Adana 1974
Susuyorsak zannetme ki korkudan; saygıdan...edepten...

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli

Ehehehe, ilahi Yusuf bey...  :D :D :D

Damarıma basmak için yapıyorsunuz di mi? "Kurallarda yazan bir şeyi daha ortaya ayayım da Eylem debelensin dursun, ne yazacağını düşünsün. Yazınca da kötü olsun." diyorsanız çok ayıp ediyorsunuz.  >:D

Bkz.
FORUM KURALLARI
...
4 - Üyelere ya da diğer kişilere, inançlara, politik görüşlere saldırı içeren, politik yada dini propaganda içeren, tiksindirici, rencide edici olan, aramızdaki saygı ve samimiyet derecesini aşacak şekilde küfür ve müstehcenlik içeren iletiler, fotoğraflar vs. görsel, işitsel içerik gönderilmemelidir.

Ölü yada yaralı hayvan görüntüleri, avlanma ve ateşli silahlar ile ilgili görüntüler paylaşılamaz.

İnsanlara ait yaralanma görüntüleri ancak link halinde ve "Güvenlik" başlığı altında yayınlanabilir, asla doğrudan açılır halde görüntülenecek biçimde paylaşılamaz.
...
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

XauPau

• 1108
  • Hayri Canyakmaz 1980
  • Meslek: Finans
  • Yer: Kocaeli
 :D

Şişe kırdıklarına göre  Cem abi Havalı Silahla gitmiştir atışa.  :2up

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
   Çok geçmiş olsun Cem bey, acil şifalar.

yusuf biçer

• *
  • 1415
  • Meslek: sanat tarihçi
  • Yer: osmaniye
FORUM KURALLARI
- avlanma ve ateşli silahlar ile ilgili görüntüler paylaşılamaz.

Eylem kardeşim bu maddeye uyuzum açıkça söylüyorum

ben bir av bıçağı yaparsam yanına patates mi koyup fotoğraf çekecem

elbette estetik kaygısı olan biri olarak bıçağın kullanım alanına uygun olarak av çantası fişek tüfek vs ile bir kompozisyon yaratıp çekecem

adı BIÇAK SANATI olan ve  üyelerinin kendini BIÇAK SANATÇISI olarak tanımladığı bu forumda sizin yani yönetici arkadaşlarımızın  sanat ve estetik anlayışını bireysel silahlanma karşıtlığına mı kurban gidecek ????

lütfen biri beni aydınlatsın ????????

konuyu dağıtmamak için yeni bir başlık haline getiriyorum
« Son Düzenleme: 25 Temmuz 2011, 21:01:27 Gönderen: yusuf biçer »
Yusuf BİÇER / Adana 1974
Susuyorsak zannetme ki korkudan; saygıdan...edepten...

cmblc

• 518

Çok teşekkürler Yusuf bey... Vallahi o acıyla çıkınca evden, fotoğraf makinesini almadığımı anca atış alanında farkettim... :)

Ehehehe, ilahi Yusuf bey...  :D :D :D

Damarıma basmak için yapıyorsunuz di mi? "Kurallarda yazan bir şeyi daha ortaya ayayım da Eylem debelensin dursun, ne yazacağını düşünsün. Yazınca da kötü olsun." diyorsanız çok ayıp ediyorsunuz.  >:D

Bkz.
FORUM KURALLARI
...
4 - Üyelere ya da diğer kişilere, inançlara, politik görüşlere saldırı içeren, politik yada dini propaganda içeren, tiksindirici, rencide edici olan, aramızdaki saygı ve samimiyet derecesini aşacak şekilde küfür ve müstehcenlik içeren iletiler, fotoğraflar vs. görsel, işitsel içerik gönderilmemelidir.

Ölü yada yaralı hayvan görüntüleri, avlanma ve ateşli silahlar ile ilgili görüntüler paylaşılamaz.

İnsanlara ait yaralanma görüntüleri ancak link halinde ve "Güvenlik" başlığı altında yayınlanabilir, asla doğrudan açılır halde görüntülenecek biçimde paylaşılamaz.
...

hahahahaha... Eylem bey dikkat edin, kuyunuzu kazıyorlar galiba... :)

:D

Şişe kırdıklarına göre  Cem abi Havalı Silahla gitmiştir atışa.  :2up

Bravo Hayricim... Öpüldün...

Çok sağolun Soytürk bey... Bu arada isminiz çok güzelmiş...

Sevgiler,
Get Serious...

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece

Çok sağolun Soytürk bey... Bu arada isminiz çok güzelmiş...

Sevgiler,
[/quote]
 Çok teşekkür ederim, bende gurur duyuyorum ismimle  8)

Bekir Çankırı

• *
  • 506
    • Metal El Sanatları
  • Meslek: makine tasarımı
  • Yer: istanbul - ümraniye 1956 0 rh +
Mizaha   yakınlığın  gırgır   okurluğuyla  sınırlı  değildir kesinlikle   Cem  .
Eğer yanılıyorsam  , hani  söylemesi de  zor  ama  böyle  " lafı  uzatmadan "  baklava  tadında  bize  anlatacağın yeni olaylar  için canının   çok  az   yanmasını  ama   yine de  böyle  çok  ustaca anlatıp gerginlikleri  , usul ve ustaca  mizahın  sihriyle  kovalamanı  bekliyor  olacağım  ne  yalan söyliim ..  Geçmiş olsun  ve  şifalar dilerim  :)
"Hiçbir şey zor değildir, yeteri kadar ufak parçalara bölersek..." HENRY FORD

http://bekircankiri.blogspot.com/

cmblc

• 518
Mizaha   yakınlığın  gırgır   okurluğuyla  sınırlı  değildir kesinlikle   Cem  .
Eğer yanılıyorsam  , hani  söylemesi de  zor  ama  böyle  " lafı  uzatmadan "  baklava  tadında  bize  anlatacağın yeni olaylar  için canının   çok  az   yanmasını  ama   yine de  böyle  çok  ustaca anlatıp gerginlikleri  , usul ve ustaca  mizahın  sihriyle  kovalamanı  bekliyor  olacağım  ne  yalan söyliim ..  Geçmiş olsun  ve  şifalar dilerim  :)

İltifatların için teşekkür ederim Bekir... Ciddiye alıp "Vay lan, bana baak, ulan bunun üzerine bi best seller yazmazsam ayıp olur ha, Dostoyevski'den ya da Balzac'tan ne eksiğim var? Açılın uleeen, nerde benim daktilom?" gibi saçmalayabilirim, dikkat... :)

Geçmiş olsun ve şifa dileğin için de ayrıca teşekkür ederim...

Neyse, lafı fazla uzatmayayım (!) :)

Sevgiler,
Get Serious...

ahayaloglu

• 379
  • Ahmet / 1961 / B rh +
  • Meslek: Emekli
Cem bey, geçmiş olsun.
You lie, we die.

Seyit Hüseyin Barbarus

• 181
  • Meslek: eğitimci
  • Yer: istanbul
Cem bey  geçmiş olsun.

cmblc

• 518
Cem bey, geçmiş olsun.

Cem bey  geçmiş olsun.

Çok teşekkürler dostlar...

Sevgiler,
Get Serious...

turgut aydemir

• *
  • 449
  • Meslek: bıçak ımalatı
  • Yer: bursa
Geçmiş olsun cem bey