Bizim ev 3+1, standarttan az küçük, bir odası salona açılan (17 yaşında), çift balkonlu ve muhteşemötesi bir bahçeye (sadece çam ağacı sayısı 200küsür) sahip, iki otoparklı ve iki binadan oluşan bir site: Elvan Sitesi... (Bu arada gece Ankara manzarası da adamı alkolik yapar valla, neyseki o konuda şanslıyım, alkoliklerin hepsi diğer cephede oturuyor...)

Neyse, lafı uzatmıyayım

, küçük olunca ev, odalardan en küçüğünü mecburen ütü odası yaptık... Hanım çamaşır günlerinde evde yıkanabilecek bütün kumaşları yıkadığından, ütü işi de çok oluyor haliyle, bizde 37 ekran bir televizyonu ütü odasına, kendini zor taşıyan bir sehpanın üzerine koyduk ki ütü yaparken dizilerimi (!) kaçırmayayım... Eee, hık mık, yani hanım dizilerini kaçırmasın canıım, klavye sürçtü... (Yemediniz di mi, tuh...

)
Neyse, lafı uzatmıyayım

, saat 1500 gibi Muammer Usta aradı ve atışa gidermiyiz diye sordu, gideriz tabii ustam dedim ve don paça dolaştığım için giyinmek üzere malum odaya gittim, pantolon, gömlek vb. derken giyindim, perdeyi de açayım da odaya biraz hava girsin dedim, perdeyi açarken 37'nin üzerindeki seyyar anteni düşürdüm...
Neyse, lafı uzatmıyayım

bu arada bende tırnak batması var, özellikle başparmaklarımdan birine biri basarsa hayatında bastığı son şey olur, garanti veririm...

O yüzden 25 yıldır toplu taşım araçlarına binmem, ya taksiyle giderim ya da yürürüm...
Neyse, lafı uzatmıyayım

, anteni düşürünce doğal olarak yerden aldım ve takmaya çalıştım ve fakat takamadım, bunun üzerine az da baskı yaparak takayım dedim ve
ZIBAAAAAAMMMMM -
AAARRRGGHHhhhhhh sehpa kırıldı, televizyon sol başparmağımı ezdi, çığlığı bastım...
Neyse, lafı uzatmıyayım

, deli danalar gibi döndüm bir 10 dakika, acısı az geçerken Muammer Usta geldi, yarım saat evde oturup sohbet ettikten ve pıçaklarıma baktıktan sonra atışa gittik... Biriken bütün şişeleri imha ettikten (Muammer Usta Ş.İ.T.'tenmiş meğerse) birer çay içip saat 1930 gibi ayrıldık...
Neyse, lafı uzatmıyayım

, işte sonuç;
http://img851.imageshack.us/img851/4131/solbaparmam.jpgGörev başarıldı... PERT...

Sevgiler,