Bıçak Sanatı - Forum

SSZ (SüperSivriZeka) Cem Balcı : Kendi kendini Pert etme teknikleri No: 349

cmblc

• 518
  • Cem Balcı / 1968 / B(Rh)+
  • Meslek: Grafik Tasarımcı
  • Yer: Ankara
Bizim ev 3+1, standarttan az küçük, bir odası salona açılan (17 yaşında), çift balkonlu ve muhteşemötesi bir bahçeye (sadece çam ağacı sayısı 200küsür) sahip, iki otoparklı ve iki binadan oluşan bir site: Elvan Sitesi... (Bu arada gece Ankara manzarası da adamı alkolik yapar valla, neyseki o konuda şanslıyım, alkoliklerin hepsi diğer cephede oturuyor...)  :D

Neyse, lafı uzatmıyayım  :) , küçük olunca ev, odalardan en küçüğünü mecburen ütü odası yaptık... Hanım çamaşır günlerinde evde yıkanabilecek bütün kumaşları yıkadığından, ütü işi de çok oluyor haliyle, bizde 37 ekran bir televizyonu ütü odasına, kendini zor taşıyan bir sehpanın üzerine koyduk ki ütü yaparken dizilerimi (!) kaçırmayayım... Eee, hık mık, yani hanım dizilerini kaçırmasın canıım, klavye sürçtü... (Yemediniz di mi, tuh...  :-[ )

Neyse, lafı uzatmıyayım  :) , saat 1500 gibi Muammer Usta aradı ve atışa gidermiyiz diye sordu, gideriz tabii ustam dedim ve don paça dolaştığım için giyinmek üzere malum odaya gittim, pantolon, gömlek vb. derken giyindim, perdeyi de açayım da odaya biraz hava girsin dedim, perdeyi açarken 37'nin üzerindeki seyyar anteni düşürdüm...

Neyse, lafı uzatmıyayım  :) bu arada bende tırnak batması var, özellikle başparmaklarımdan birine biri basarsa hayatında bastığı son şey olur, garanti veririm... :) O yüzden 25 yıldır toplu taşım araçlarına binmem, ya taksiyle giderim ya da yürürüm...

Neyse, lafı uzatmıyayım  :) , anteni düşürünce doğal olarak yerden aldım ve takmaya çalıştım ve fakat takamadım, bunun üzerine az da baskı yaparak takayım dedim ve ZIBAAAAAAMMMMM - AAARRRGGHHhhhhhh sehpa kırıldı, televizyon sol başparmağımı ezdi, çığlığı bastım...

Neyse, lafı uzatmıyayım  :) , deli danalar gibi döndüm bir 10 dakika, acısı az geçerken Muammer Usta geldi, yarım saat evde oturup sohbet ettikten ve pıçaklarıma baktıktan sonra atışa gittik... Biriken bütün şişeleri imha ettikten (Muammer Usta Ş.İ.T.'tenmiş meğerse) birer çay içip saat 1930 gibi ayrıldık...

Neyse, lafı uzatmıyayım  :) , işte sonuç;

http://img851.imageshack.us/img851/4131/solbaparmam.jpg
Görev başarıldı... PERT... :)

Sevgiler,
« Son Düzenleme: 25 Temmuz 2011, 00:56:13 Gönderen: emrekipmen »
Get Serious...

En kötü gün bugünse, bugünde FENERBAHÇE!!! Hep destek, tam destek...

barbarosreis

geçmiş olsun vallahi tırnak acısı ile diş acısı adamı kadın gibi ağlatır

ugurcan_20

• 1232
  • Uğurcan Köylü 1995
  • Meslek: Öğrenci
  • Yer: Denizli
Geçmiş olsun Cem abi tırnak batması bendede var  :(  gerçekten kötü bir durum benim parmak alıştı iyice hergün palet çekeken kesin parmağımı sıkıştırıyorum palete  :)

Saygılar...

cmblc

• 518
geçmiş olsun vallahi tırnak acısı ile diş acısı adamı kadın gibi ağlatır

Teşekkür ederim... Haklısınız vallahi, ben ağlamadım ama ağlamış kadar oldum herhalde... :)

Geçmiş olsun Cem abi tırnak batması bendede var  :(  gerçekten kötü bir durum benim parmak alıştı iyice hergün palet çekeken kesin parmağımı sıkıştırıyorum palete  :)

Saygılar...

Sağol Uğurcancım... Valla bu sefer kesin düşer sanırım galiba :) Allah düşmanıma vermesin bunu...

Sevgiler,
Get Serious...

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
FORUM KURALLARI
...

4 - Üyelere ya da diğer kişilere, inançlara, politik görüşlere saldırı içeren, politik yada dini propaganda içeren, tiksindirici, rencide edici olan, aramızdaki saygı ve samimiyet derecesini aşacak şekilde küfür ve müstehcenlik içeren iletiler, fotoğraflar vs. görsel, işitsel içerik gönderilmemelidir.

Ölü yada yaralı hayvan görüntüleri, avlanma ve ateşli silahlar ile ilgili görüntüler paylaşılamaz.

İnsanlara ait yaralanma görüntüleri ancak link halinde ve "Güvenlik" başlığı altında yayınlanabilir, asla doğrudan açılır halde görüntülenecek biçimde paylaşılamaz.

...
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

cmblc

• 518
FORUM KURALLARI
...

4 - Üyelere ya da diğer kişilere, inançlara, politik görüşlere saldırı içeren, politik yada dini propaganda içeren, tiksindirici, rencide edici olan, aramızdaki saygı ve samimiyet derecesini aşacak şekilde küfür ve müstehcenlik içeren iletiler, fotoğraflar vs. görsel, işitsel içerik gönderilmemelidir.

Ölü yada yaralı hayvan görüntüleri, avlanma ve ateşli silahlar ile ilgili görüntüler paylaşılamaz.

İnsanlara ait yaralanma görüntüleri ancak link halinde ve "Güvenlik" başlığı altında yayınlanabilir, asla doğrudan açılır halde görüntülenecek biçimde paylaşılamaz.

...

Keşke basit bir "geçmiş olsun" diyebildikten sonra bu maddeyi hatırlatsaydınız...
Get Serious...

cmblc

• 518
Moderatörlerimizden rica ediyorum, lütfen konuyu siliniz...

Sevgiler,
Get Serious...

ilkser

• 548
  • Serhat-1981
  • Yer: Yozgat / Kocaeli
Geçmiş olsun Cem abi...
Uçmak,düşmeyi göze almaktır.

cmblc

• 518
Geçmiş olsun Cem abi...

Teşekkür ederim Serhatcım...

Sevgiler,
Get Serious...

Muammer usta

• 224
  • Yer: ankara
Cem,yarın ilk işin malum parmağının bir filmini çektir .Tekrar geçmiş olsun.
sevgiler..

cmblc

• 518
Cem,yarın ilk işin malum parmağının bir filmini çektir .Tekrar geçmiş olsun.
sevgiler..

Hatun gelsin, arabadan inmeden hastaneye gideceğiz ustam... Zonk zonk sızlıyor, bu parmakla araba kullanamam o yüzden şimdi gitmiyorum ama nabzım orda atıyor valla...

Sevgiler,
Get Serious...

XauPau

• 1108
  • Hayri Canyakmaz 1980
  • Meslek: Finans
  • Yer: Kocaeli
Geçmiş olsun Cem Abi. Sonuç kötü ama belki çözüm de tırnağın düşmesi olabilir. Şit ten sonra bir de pit kuralım derim. Freze parmak savaşı gazisi olarak üye olabilirim :)

berdohan

• Mr. Bilge ERDOHAN (47)
  • 581
  • Meslek: Elektronik Müh.
geçmiş olsun Cem hocam. Benimde benzer bir vukuatım olmuştu. Nasrettin hoca ne demiş "Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar"
Tecrübe dünyanın en pahalı şeyidir.
Bilge ERDOHAN

cmblc

• 518
geçmiş olsun Cem hocam. Benimde benzer bir vukuatım olmuştu. Nasrettin hoca ne demiş "Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar"

Teşekkürler ustam, Hoca Nasreddin ne demişse doğru demiş :) Sizede geçmiş olsun...

Geçmiş olsun Cem Abi. Sonuç kötü ama belki çözüm de tırnağın düşmesi olabilir. Şit ten sonra bir de pit kuralım derim. Freze parmak savaşı gazisi olarak üye olabilirim :)

Eyvallah Hayricim, sağolasın... ŞİT: Şişe İnfaz Timi ama PİT'i anl... haaa... hahahaha... İlahi sürahi... :) Kurduk gitti...

Sevgiler,
Get Serious...

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
Cem geçmişler olsun, tırnak ve diş ağrısı fenadır.

Forum kuralları konusu bence de önemli, resimde forum kurallarına uygun değişikliği yaptım, barışın lütfen  ;)

Kipmen Sanat web sitesi

Oğuzhan GÜVEN

• 183
  • Meslek: Memur
Cem abi geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. :(
Basitlik mükemmelliktir.
http://www.dogaicincal.com/

ali rıza

• 1066
  • geçtiğimiz yüzyılın insanı - 1983
  • Meslek: Eczacı Kalfası
  • Yer: SAKARYA
geçmiş olsun cem abi bu tür mevzularda en az benim kadar başarılısın sanırım :)
İki Kişilikliyim İkiside Canavar

ibrahim 1969

• 540
  • Yer: ANKARA
Cem kardeşim geçmiş olsun

kaligraf

• 303
  • mücahit
  • Meslek: elektrik
  • Yer: manisa
öncelikle çok geçmiş olsun dileklerimi sunduktan sonra. hocam benimde bir dönem tırnak batması oldu hemde 2 baş parmağımda birden oldu. gerçiği ne kadar doğru burda anlatmak bilmiyorum ama çok canımı yakınca tak etti üzerinize afiyet bende biraz asabilik var malum hastalığım bile buna bağlı şuanda e birazda mazoşistlik de oldu haliyle bende en son aldım vakti zamanında yaptırdığım hattat kalemtıraşını elime malum neşterimsi bir şeydir o ve gayet keskindir. lafı uzatmıyayım tırnağın arasından dalıp komple eti parçaladım ve temizledim ve bunu öteki parmağıma da yaptım ve 3-5 gün acıdıktan sonra hiç bir şey kalmadı.  ve şuan gayet güzel güzel dolanabiliyorum... tekrar geçmiş olsun. eğer anlatmamda bir kusur var ise affola.

saygılar...
edep bir tac imiş nuru hüdadan giy o tacı emin ol her beladan

YUNUS EMRE

cmblc

• 518
Cem geçmişler olsun, tırnak ve diş ağrısı fenadır.

Forum kuralları konusu bence de önemli, resimde forum kurallarına uygun değişikliği yaptım, barışın lütfen  ;)

Çok teşekkür ederim üstadım... Bence de önemli forum kuralları tabii ama, nezaket kuralları sadece forum için değil her türlü ikili münasebette işler, ben sadece yaptığım bir hatanın bu şekilde düzeltilmesine üzüldüğüm için Eylem beye öyle bir mesaj yazmıştım... Benden tarafa küslük yok anlayacağınız... Bu arada resmi forum kurallarına uygun şekle getirmek için verdiğiniz zahmet için de teşekkür ederim...

Sevgiler,

Cem abi geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. :(

Oğuzhancım teşekkür ederim... Bu durumda Çarşamba günü ok atışlarınızı izleme şansım düştü tabii ama gelmeye çalışacağım...

Sevgiler,

geçmiş olsun cem abi bu tür mevzularda en az benim kadar başarılısın sanırım :)

Eee, en azından her Sakaryalı gibi bende üzerime düşeni yaparım, Tatanga... :)

Sevgiler,

Cem kardeşim geçmiş olsun

Eyvallah İbrahim... Teşekkürler...

Sevgiler,

öncelikle çok geçmiş olsun dileklerimi sunduktan sonra. hocam benimde bir dönem tırnak batması oldu hemde 2 baş parmağımda birden oldu. gerçiği ne kadar doğru burda anlatmak bilmiyorum ama çok canımı yakınca tak etti üzerinize afiyet bende biraz asabilik var malum hastalığım bile buna bağlı şuanda e birazda mazoşistlik de oldu haliyle bende en son aldım vakti zamanında yaptırdığım hattat kalemtıraşını elime malum neşterimsi bir şeydir o ve gayet keskindir. lafı uzatmıyayım tırnağın arasından dalıp komple eti parçaladım ve temizledim ve bunu öteki parmağıma da yaptım ve 3-5 gün acıdıktan sonra hiç bir şey kalmadı.  ve şuan gayet güzel güzel dolanabiliyorum... tekrar geçmiş olsun. eğer anlatmamda bir kusur var ise affola.

saygılar...

Estağfurullah üstat, ne kusuru? Öncelikle teşekkür ederim... Ama ben kendimde o cesareti bulamam sanırım, nacağı alıp elime parmağı kökten kesmek daha kolay olur bana göre... :) Bakalım kendimi emanet edeceğim Türk doktorları nasıl bir başarı gösterecekler?

Sevgiler,
Get Serious...