Mehmet hocam, bu çalışmanı yeni dönem sanatçı çalışmalarına benzettim. Fotoğrafta sık sık olur, yeni biri çıkar ben kompozisyona inanmıyorum, ben geleneksel kuralları kabul etmiyorum, benim tarzım bu, yeni nesil sanat akımı bu der. Sende de ne balçak, ne ricasso, ne taşlama hattı, ne pim, hiçbirşey yok maşallah.
Mehmet hocam eline sağlık.Sanırım toplantıda "Kendime, kullanacağım, ihtiyacım olan bıçaklar yapıyorum bu aralar" gibi bir cümle kurmuştunuz, buna dayanarak soruyorum; bileme çentiğinin sapın içinde kalmasının özel bir sebebi var mıdır yoksa "nasıl olsa kendime yapıyorum" gibisinden pek önemsemedin mi?Ağacın desenlerine de ayrıca bayıldım.
Sağolasın. Bu tarz bileme çentiğini pukoların bir kısmında görmüştüm. Hatta Sefa Hoca'nın yaptığı birkaç pukoda da var.Tamamen bileme kolaylığı amaçlı.
Alıntı yapılan: dela - 27 Eylül 2021, 12:06:02Sağolasın. Bu tarz bileme çentiğini pukoların bir kısmında görmüştüm. Hatta Sefa Hoca'nın yaptığı birkaç pukoda da var.Tamamen bileme kolaylığı amaçlı. Mehmet hocam benim sormak istediğim, sanki sapın içinde kalmış gibi çentiğin bir kısmı, onun bir sebebi olup olmadığı.
Yarım ay şeklinde bir çentik yok. Sapa giren kısım düz olarak devam ediyor.
Abi yine özgün bir çalışma olmuş sana has bır şey önemli olan bencede bıçak olmuş mu olmuş ☺️ güle güle kullanın