Arkadaşlar merhabalar.
Ne zamandır aklımda olan ancak hep ötelediğim bir hediye durumu vardı. Geçenlerde çok beğendiğim küçük bir bıçak görünce fırsat bu fırsat dedim.
Bildiğiniz gibi bana bu sanatı fark ettiren öğreten en önemlisi de görmeyi değil yapmayı sevdiren bu forum oldu. Forumda bir çok ustamızın hakkı geçmiştir tabiki ama Moderatörlerimiz herkesten çok çalıştı çok uğraştı. Ben bu yüzden sadece kendim adına değil bu forumun yetiştirdiği her ustamız adına ufak bir hediye yapmak istedim.
İşin aslı Soytürk abi ile dövdüğümüz bir sanmai vardı onu yapacaktım ancak nefsime hakim olamayıp onu kendime kullandım. Aslında bir de şu gerçek vardı yaptığım tasarım süslemeleri o bıçağa pek yakışmadı yani tasarım bütünlüğü çıkmadı ben de kama biraz abartı olur en azından mektup açacağı falan yapayım diye düşünmüştüm ki bu tombul ufaklığı yapmaya karar verdim.
Aslında Moderatörlerimiz deyince hepsine birer tane anlaşılıyor gibi ama ben ancak bir tane yapabildim. Onu da inşallah kura ile belirleriz diye ümit ediyorum. İşin aslı Emin Abiyi kuradan çıkarsak mı ki diye düşünmedim değil ( ona ufak bir hediye vermiştim zamanında

) ama sonra o başka bu başka dedim. Ben yaparken çok eğlendim gerçi zaten daha bitmedi ama yine de paylaşmak istedim. İnşallah başta Moderatörlerimiz olmak üzere sizler de beğenirsiniz.
Malzemeler:
Namlu 80crv2
Sap okyanus sedefi ve bağa
kakmalar gümüş ve pirinç
Aslında ben buna gravür de yapmak istiyordum ama gravürde neredeyim nasıl yaparım tam bilemediğimden tasarıma uygun neticelendiremeyeceğim. Ama Allahtan gravürsüz de çok rahatsız etmedi. Neyse sözü fazla uzatmayayım. buyurun resimler.