Elinize sağlık gayet güzel olmuş.
Deri boyanmadan yüzeysel olarak ıslatıldıktan 5 dk sonra şekil vermeye, desen çalışmaya müsait oluyor. Bir de şöyle bir tavsiyem olacak deri kılıf hakkında, kılıfın uç kısımlarını yapıştırırken 2-3 mm fazlalık bırakılır ve yapıştırma sonrası fazlalıklar kesilirse, kenarlarda arada boşluk kalmaz ve parlatma çok daha başarılı olur. Kenar parlatmada 3-5 tane kullanılabilecek yöntem var. Sadece suyla ıslatıp, kenar verniğiyle, normal boyayla, kenar boyasıyla, kenar vaksıyla vb. Ben deriyi boyadığım boyayla boyayıp daha ıslak iken şimşir deniyor sanırım tahta ile hafif ezerek yakıyorum, hemen peşinden derby'nin kenar düzeltme vaksı sürüp 10 dk kadar bekledikten sonra tekrar şimşir ile sürtmeyle yakıp kenarları komple parlatıyorum. Kenar vaksını iki kez uygulamakta fayda var ama işlemin başarılı olması için en başta dediğim gibi kenar derilerinin çok iyi yapışmış olması, tek parça deri gibi arada boşluk olmaması lazım. Bu şekilde yapışmış deriyi ister sadece suyla ister vernikle yapın gayet güzel dolgulu ve parlak bir kenar elde edebilirsiniz.
Tekrar elinize sağlık, güzel günlerde kullanılsın inşallah.