Şaban ustam ellerinize sağlık diyorum çok güzel bir iş çıkartmışsınız, bakır ile çelik birbirine çok iyi yakışmışlar. videoyu izledim, sizinki bittiğinde çok daha güzel olacak diye düşündüm zevk meselesi, ama bunun ısıl işlemini nasıl yapacaksınız acaba en çok onu merak ediyorum.
Orkun ustam yazdıklarınız birebir doğrudur, aynı mantık çoğu arabada bile klima kasnağının ortasında kırılgan sert bir plastik malzeme vardır, klima şarj dinamosu v.s. gibi yerlerde de öncelikle bir aksilik çıkarsa buranın darmadağın olup, motora zarar verme olasılığını azaltma çabası gibi.
Şaban ustam elimde nikel gibi bir malzeme mevcut tam olarak malzemenin cinsini bilmiyorum ama bir abi bunları medikal işlerde kullandığını fazla kaldığını bıçak olursa al kullan demişti. Elimde 50 cm 2 cm yaklaşık 4-5 mm kalınlığında 1 senedir duruyorlar ne kolay kolay çiziliyor nede eğe testere işliyor ama garip bir şekilde eğilip bükülüyor. Parlak mı tam parlak durumdalar. Yarın toplantıya katılabilirsem eğer ki katılma niyetindeyim göstereyim işinize yararsa kargo adresinizi gönderin göndereyim.
Saygılarımla.