Bıçak Sanatı - Forum

Bant zimpara yapişdiricisi

Vuqar aliyev

• 363
  • Meslek: Bicakci
  • Yer: Azerbaycan baku
Bant zimpara yapişdiricisi
« : 17 Haziran 2020, 22:48:46 »
merhabalar ustalarim ve forumu seven tum arkadaslarim uzun bir zamandir hepimimizin aradigi bant zimpara yapisdiricisini nihayetinde buldum.Hepiniz merak içindeydiniz bunu biliyorum bir bant zimpara nasil eklenir bunu artik basit bir sekilde cözdüm anlatdigib gibi uzun zamandir beni hep irasditan bir konudur bu bir çok ustalarimiz beni taniyor ben azerbaycanda yasiyorum ve burada isdenilen olçude bant zimpara bulmak biraz sorun olsada ben bu konuda biraz urasdim kime soylesemde bant zimpara yapişdiricisini kimse bilmiyordu burada bir sey var bilende soylemiyordu kendileri bilerler lakin ben sizlere bu konunu soylemekden hem qurur hemde bir borc bildiyorum çunki benim ustalarim bana boyle oyretmemisler Soyturk ustamin dediyi gibi bu sanat paylasdikca çoalir ben ustamdan bu turlu oyrendim simdi gelelim konumuza

Yapişdiricimiz ayakkabi yapişdiricisidir lakin sari renkde olan diyil beyaz ve şeffaf olandir bunun bide bir sertlesdiricisi vardir ismi desmodur rfe dir resimlerin konufa paylasacam
Tarifi
 10 gr yapişdirici
5 tana  desmodur rfe dan damlatiyorsunuz 
Iyice karişdiriyosunuz sonra bunu bant zimparanin ek edilen yerlerine suruyosun surdukden sonra 1 dakika bekletib sonra ek edilen yerleri 120 derece sicak temperaturla isitib banti ekletib yapisdirdikdan donra mengende sikisdirib 9,10 dakika bekletikden sonra cikarib 2 saat icerisinde kulanmiyorsunuz çunki kulansaniz kopar iyice yapismasini beklemelisiniz bu yapisdiriciyi bir birine karisdirdikdan sonra 3 saat icerisinde kulana bilirsiniz sonra kulanamasiniz kuruyor o yizden  siz hangi batla yapisdirdiginizi bilmiyorum lakin ben zimparayi ekleme banti ile yapiyorum çinden 5 ay once siparis etmisdim
Lakin baska bir yolu daha vardir zimparayi bezden temizlemekle temizlenen kisimda parcaya eklemek olur 
resimlerde zimparayi nasil isita bilirsiniz isitma fani vardir kucuk olan onunla isita bilirsiniz utuyle isita bilirsiniz amma derece 120 den asagi olmamali yoksa ekleme yapmaz
Umarim işinize gelir hepinize kolay gelsin selamlarkmla ve sevgilerimle

[img width= height= alt=gL0aA.jpg" border="0]https://resimyukle.link/img/gL0aA.jpg[/img]

[img width= height= alt=gLmg2.jpg" border="0]https://resimyukle.link/img/gLmg2.jpg[/img]

[img width= height= alt=gLUeF.jpg" border="0]https://resimyukle.link/img/gLUeF.jpg[/img]

[img width= height= alt=gLrrW.jpg" border="0]https://resimyukle.link/img/gLrrW.jpg[/img]

[img width= height= alt=gLG8Q.jpg" border="0]https://resimyukle.link/img/gLG8Q.jpg[/img]
[img width= height= alt=gLKqJ.jpg" border="0]https://resimyukle.link/img/gLKqJ.jpg[/img]

[/b]
🇦🇿🇦🇿Azerbaycan🇦🇿🇦🇿

HüseyiN.TufekCi

• 269
  • hüseyin
  • Meslek: Elektrik
  • Yer: Bursa
Ynt: Bant zimpara yapişdiricisi
« Yanıtla #1 : 17 Haziran 2020, 23:33:27 »
Bilgi için teşekkürler dostum.test etmişsin kopmada olmamış herhalde  inşallah ta olmaz.
Beni ancak bir ÂMÂ gördü, göremeden anladı neler hissettiğimi.Dert size zeval olmaz. Bana ancak dilsiz anlattı dili olanın dile getiremediklerini.Teşbihte kusur olmaz.

Mahmut Erdoğan

• 586
  • Meslek: Matematik Öğrtmni-Makina Müh(öğrnci)
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #2 : 18 Haziran 2020, 00:22:14 »
bu güzel paylaşım için teşekkürler.
(Rabbimiz!) Ancak sana kulluk ederiz ve yalnız senden medet umarız.(Fatiha 5)

mustafa TA4AHZ

• 400
  • Meslek: özel sektör -işçi
  • Yer: denizli
« Yanıtla #3 : 18 Haziran 2020, 02:59:37 »
ustam elinize sağlık, paylaşım için teşekkürler,
amerikadan gelecek olan işyerimizdeki arkadaşlara verdiğim yapıştırma bantları gelince deneyeyim diye düşünürken fiyatı görünce hevesim kırıldı :) 750 gr 380-450 tl civarı, epoksi pigmentlerinden pay biçecek olursam 20ml si epeyce dayanır ve fiyatı da makul olur sanırım, küçük paketlerde varsa denemeyi çok isterim, uzun vadede baya bi kar ettireceği kesin ustam, allah utandırmasın, kazasız belasız kullanın inşaallah.
.....tarih yazmak korkaklara göre bir iş değildir.....

Vuqar aliyev

• 363
« Yanıtla #4 : 18 Haziran 2020, 07:27:00 »
Bilgi için teşekkürler dostum.test etmişsin kopmada olmamış herhalde  inşallah ta olmaz.
ben tesekkur edrim kardesim bilgi paylasilmalidir
🇦🇿🇦🇿Azerbaycan🇦🇿🇦🇿

Vuqar aliyev

• 363
« Yanıtla #5 : 18 Haziran 2020, 07:27:55 »
bu güzel paylaşım için teşekkürler.
faydalanirsiniz insallah Mahmut ustam
🇦🇿🇦🇿Azerbaycan🇦🇿🇦🇿

Vuqar aliyev

• 363
« Yanıtla #6 : 18 Haziran 2020, 07:33:55 »
ustam elinize sağlık, paylaşım için teşekkürler,
amerikadan gelecek olan işyerimizdeki arkadaşlara verdiğim yapıştırma bantları gelince deneyeyim diye düşünürken fiyatı görünce hevesim kırıldı :) 750 gr 380-450 tl civarı, epoksi pigmentlerinden pay biçecek olursam 20ml si epeyce dayanır ve fiyatı da makul olur sanırım, küçük paketlerde varsa denemeyi çok isterim, uzun vadede baya bi kar ettireceği kesin ustam, allah utandırmasın, kazasız belasız kullanın inşaallah.
sag olasiniz insallah bantlariniz gelince denersiniz lakin dogrudur biraz pahali bir urundur bence bunun kucuk siselerde olani yokdur muhtemelen bence olmamasinin sebebide sisenin alminyum olmasidir bu madde bilmenizi isderim ki işikdan korkuyor ağzi acik kalmamali eger bir azacik hava sizarsa iceriye maddeden eser kalmaz ortaya lakin unutmayasiniz yapisdirdikdan sonra 2,3 saat kulanilmaz zinmara eger kullanilirsa kopar
🇦🇿🇦🇿Azerbaycan🇦🇿🇦🇿

Vuqar aliyev

• 363
« Yanıtla #7 : 18 Haziran 2020, 20:39:24 »
buda zimparanin kullandikdan sonraki hali gorunduyu gibi zimpara bitmiş lakin kopmamiş

[img width= height= alt=74SQ6.jpg" border="0]https://resimyukle.link/img/74SQ6.md.jpg[/img]

:2up

[/i][/b]
🇦🇿🇦🇿Azerbaycan🇦🇿🇦🇿

« Yanıtla #8 : 18 Haziran 2020, 21:31:00 »
Vugar çok teşekkürler paylaşım için, sonuca sevindim  :2up  :2up

Vuqar aliyev

• 363
« Yanıtla #9 : 19 Haziran 2020, 13:41:50 »
Vugar çok teşekkürler paylaşım için, sonuca sevindim  :2up  :2up
tesekkur ederim Sefa ustam her ne yapdiksa sizlerin sayesindedir
🇦🇿🇦🇿Azerbaycan🇦🇿🇦🇿

atikmehmet

• 1212
  • Mehmet ATİK - 1984
  • Meslek: Şehir Plancısı
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #10 : 22 Haziran 2020, 16:34:10 »
Ustam paylaşım için teşekkürler. Hakkaten forumda  bu durum çok konuşuldu çok şey denendi. İnşallah arkadaşlara faydalı olur.
Nece yitik biçek erse öz sapın yonumas
www.instagram.com/atik_mehmt/
www.mehmetatik.com

Vuqar aliyev

• 363
« Yanıtla #11 : 25 Haziran 2020, 14:23:17 »
insallah kardesim bu konuyu ben cok arasdirdim sonda bulduk cok şukur arkadaslar soylediyim gibi denerlerse isdediklerine uladirlar
Ustam paylaşım için teşekkürler. Hakkaten forumda  bu durum çok konuşuldu çok şey denendi. İnşallah arkadaşlara faydalı olur.
🇦🇿🇦🇿Azerbaycan🇦🇿🇦🇿

Ersin Özdemir

• 2442
  • Meslek: Satış pazarlama ( Makine teknikeri ) Astas
  • Yer: İstabul- Edirne
« Yanıtla #12 : 25 Haziran 2020, 22:14:43 »
teşekkürler Vugar ustam cok sagol

Vuqar aliyev

• 363