Bıçak Sanatı - Forum

UYARI: Bıçak yapmayı seviyorsanız MOGAN BIÇAK'a gitmeyin...

ferroburak

• 539
  • Meslek: Teknik
  • Yer: ankara
Ynt: UYARI: Bıçak yapmayı seviyorsanız MOGAN BIÇAK'a gitmeyin...
« Yanıtla #20 : 02 Temmuz 2011, 00:29:46 »
Turhan ustaya bende yakın zamanda uğradım. Bilgili ve iyi yürekli. Yatağan'daki festivale bu yıl katılmak istediğini söyledi.

ilhanbakan

• 28
  • İlhan BAKAN
  • Meslek: aşçı
  • Yer: istanbul/Sancaktepe
« Yanıtla #21 : 21 Aralık 2011, 21:26:49 »
Başlığı görünce bir anlığınada olsa kalp atışım hızlandı 2 gündür Turhan ustaya vereceğim bıçak siparişi için mailleşiyor ve telefondan konuşmaya çalışıyorum. Başlığı görünce acaba yanlış ustayımı seçtim diyordum ama yazının devamını okuyunca yüreğime su serpildi valla saolasınız paylaşım için :2up

cmblc

• 518
  • Cem Balcı / 1968 / B(Rh)+
  • Meslek: Grafik Tasarımcı
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #22 : 21 Aralık 2011, 23:28:28 »
Başlığı görünce bir anlığınada olsa kalp atışım hızlandı 2 gündür Turhan ustaya vereceğim bıçak siparişi için mailleşiyor ve telefondan konuşmaya çalışıyorum. Başlığı görünce acaba yanlış ustayımı seçtim diyordum ama yazının devamını okuyunca yüreğime su serpildi valla saolasınız paylaşım için :2up

Vallahi gönül rahatlığıyla verebilirsiniz siparişinizi... Gelince de paylaşırsanız seviniriz, bakalım usta bu sefer naapmış... :)

Sevgiler,
Get Serious...

En kötü gün bugünse, bugünde FENERBAHÇE!!! Hep destek, tam destek...

ilhanbakan

• 28
  • İlhan BAKAN
« Yanıtla #23 : 22 Aralık 2011, 01:02:41 »
güzel şeylerin değeri tabii ki de paylaşıldıkça daha fazla anlam kazanacak. Lakin bıçağın şekli ve malzemeleri biraz benim isteğim üzerine şekil alacağı için Turhan ustamızın yaratıcılığını biraz engellememe rağmen; 1 tanesi damascustan abanoz saplı gümüş balçaklı şef bıçağı diğeride dövme çelikten yine gümüş balçaklı dilimleme bıçağı olmak üzere 2 tane iş yerinde kullanmak hem de millete hava atmak için siparişi verdim. Allah tez zamanda kavuştursun beni kuzucuklarıma ;D

Erdal ATASOY

• 164
  • Meslek: imalat/ ERDAL ATASOY D.T:1973
  • Yer: GÜDÜL/ANKARA
« Yanıtla #24 : 27 Aralık 2011, 03:51:41 »
Değerli üstad Turan usta için yazılanlar için çok teşekkür ederim. Turan ustayı bıçağa gönül vermiş herkesin tanımasını isterdim.
Çok sık görüşen biri olarak yazılanlar az kalır diyorum. Bilgisini ve becerisini hiç çekinmeden paylaşan ve herkese yardımcı olmaya çalışan biri benim üzerimde hakkı çoktur inanın ödeyemem bana her zaman dediği ''Arkanda Mogan Bıçak var için rahat olsun'' ALLAH ondan razıolsun bende her zaman öğütlerini elimden geldiğince tutmaya çalışıyorum.
Bana söylediği bir sözü beni çok etkilemiştir ''Erdal ne olursa olsun kimsenin bıçağını kötüleme'' Böylesine hassas ve derin bir okadar da mütevazi davranan ve düşünebilen bir değer Mehmet Turan Usta. Bu vesile ile ellerinden öpüyorum.
Saygılar

cmblc

• 518
  • Cem Balcı / 1968 / B(Rh)+
  • Meslek: Grafik Tasarımcı
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #25 : 31 Aralık 2011, 00:21:14 »
güzel şeylerin değeri tabii ki de paylaşıldıkça daha fazla anlam kazanacak. Lakin bıçağın şekli ve malzemeleri biraz benim isteğim üzerine şekil alacağı için Turhan ustamızın yaratıcılığını biraz engellememe rağmen; 1 tanesi damascustan abanoz saplı gümüş balçaklı şef bıçağı diğeride dövme çelikten yine gümüş balçaklı dilimleme bıçağı olmak üzere 2 tane iş yerinde kullanmak hem de millete hava atmak için siparişi verdim. Allah tez zamanda kavuştursun beni kuzucuklarıma ;D

Bıçakları unuttuğumuzu sanmayın :) Gelir gelmez detay fotolarını bekliyoruz İlhan bey...

Sevgiler,
Get Serious...

En kötü gün bugünse, bugünde FENERBAHÇE!!! Hep destek, tam destek...

ilhanbakan

• 28
  • İlhan BAKAN
« Yanıtla #26 : 31 Aralık 2011, 04:02:37 »
Ah bi gelseler fotograf manyagi yapicam onlari turhan ustadan haber bekliyorum hala kargoya teslim ettim diye:)

raskolnikov

• 189
  • Mürsel ERDOĞAN
  • Meslek: avukat
  • Yer: nevsehir
Arkadaşlar Merhaba
Turhan Usta ile görüşen malzemeleri nereden tedarik ettiğini de sorarsa, forum ahalisine  iyilik yapmış olur. Bizlerde mutlu oluruz.
Baş eğmedik edaniye ikbal ü cah için

karadağlı

• **
  • 152
  • Meslek: mekanik-kaynak-montaj
  • Yer: eskişehir
ah oraya yakın olsam keşke valla bedavaya işten sonra çıraklık yaparım orda. :D :D :D :D
KULDAN KULA ZARAR GELMEZ HAK ZARAR YAZMADIKÇA.HAK KULA ZARAR YAZMAZ KUL AZMADIKÇA.