Bıçak Sanatı - Forum

neden bu kadar ucuz ?

piri reis

• 248
  • Burak Aydın
  • Meslek: yeni mezun
  • Yer: istanbul
Ynt: neden bu kadar ucuz ?
« Yanıtla #20 : 25 Haziran 2011, 12:59:36 »
benim için sorun kullanmak degil o boyayı ordan çıkartacak kimyasallar ile temizledikten sonra gayet hoş bıçak ama asıl sorun bıçagı alırken verdiğim paranın kimlere hangi amacla neyi temsilen gittigi  ;)
kendi şansını kendin yarat ...

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #21 : 26 Haziran 2011, 00:00:35 »
Emre hocam siyaset forumu adresi vermeden bıçak hakkında da yorum yapalım: normal bir USMC'den farklı bir kabza entegrasyonu yapmışlar. USMC'de kabza namluyla aynı genişlikte ve alttan üstten aynı hizadadır. Bu resimlerdekiler namluyla aynı genişlikte ama bariz birkaç milimetre yukarıda, tam oturtulamamış görüntüsü veriyor. Sahte olabilir diye KA-BAR sitesinden baktım, "commemorative" (konulu, anılı) serilerde böyle bir sorun var gibi :(.

USMC:

Commemorative seriler:

Üretim hatalıları satmak için bu yazılar bir araç olabilir mi acep?
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

piri reis

• 248
  • Burak Aydın
  • Meslek: yeni mezun
« Yanıtla #22 : 26 Haziran 2011, 00:49:26 »
olur mu olur dogru bi yere temas ettiniz hocam
kendi şansını kendin yarat ...

Ercan Utkun

• 388
  • Meslek: eğitimci- 1975
  • Yer: aydın
« Yanıtla #23 : 25 Şubat 2012, 19:44:00 »
  Konu ile direkt alakalı değil ama victorniox rucksuck(12 fonksiyonlu olanından) almayı düşünüyorum,biraz araştırma yaptığımda 60 tl ile 120 tl arası bir fiyat aralığı beni işkilendirdi(şüpheye düşmek:)) 
    Victorinoxların sahtesi var mıdır? Güvenilir bir satış adresi tavsiyesi verebilecek arkadaşa minnettar kalırım.
Bilgi sahibi olunmadan,fikir sahibi olunmaz.

bora atalay

• 1515
  • bora atalay 1969 5366888999
  • Meslek: esnaf
  • Yer: samsun
« Yanıtla #24 : 25 Şubat 2012, 20:21:09 »
http://www.askeriavurunleri.com/Av-Bicaklari,LA_126-2.html

Arkadaşlar bu linkteki sitede satılan ürünlerin fiyatları diğerlerine göre düşük oldugu fark ettim. Ürünler zaten bı çok sitede aynı. Ürünlerin altına baya atıp tutmuşlar fakat birde size sorayım dedim sizce bu site güvenilir mi alışveriş yapılabilir mi ? ve neden böyle ucuz ?
özellikle ilk sıradaki 3 bıçagı degerlendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

ben bu siteden 2 ay önce leadherman wave siyah aldım. kapıda ödemeyle gönderdiler sitenin başındaki cep telefonu numarasını aradım tuncay bey diye biri rica ettim 200 tl'ye gönderdi sağolsun. kapıda ödeme ücreti de  kargo ücreti de almadılar.

Ercan Utkun

• 388
  • Meslek: eğitimci- 1975
  • Yer: aydın
« Yanıtla #25 : 26 Şubat 2012, 11:35:27 »
  Konu ile direkt alakalı değil ama victorniox rucksuck(12 fonksiyonlu olanından) almayı düşünüyorum,biraz araştırma yaptığımda 60 tl ile 120 tl arası bir fiyat aralığı beni işkilendirdi(şüpheye düşmek:)) 
    Victorinoxların sahtesi var mıdır? Güvenilir bir satış adresi tavsiyesi verebilecek arkadaşa minnettar kalırım.

Yok mudur yardımcı olabilecek?
Bilgi sahibi olunmadan,fikir sahibi olunmaz.

OnurErdogan

• 383
  • Onur ERDOĞAN - 1979
  • Meslek: bilgisayar satis ve destek
« Yanıtla #26 : 26 Şubat 2012, 15:26:52 »
herşeyin sahtesi olduğu gibi victorinoxlarinda sahtesi piyasada bolca var elinize aldığınızda farkı anlarsınız mutlaka netten alışveriş yapıcaksanız güvenilir bi yerden almakda fayda var.
Si vis pacem, para bellum.

tian92

« Yanıtla #27 : 27 Şubat 2012, 14:39:49 »
Bu siteden 3 tane tactical çanta aldım, 1 tanede yelek aldım. Her birini alırken indirimde yaptı. Sorunsuz elime ulaştı. Tuncay Bey diye biris var evet. Daha bu siteden botta almayı düşünüyorum. Fakat bıçakları pahalı gibi geldi. Çantalara bakmanızı tavsiye ederim ama.

Ismet Guney

• 667
  • 1968
  • Yer: ankara
« Yanıtla #28 : 27 Şubat 2012, 15:07:51 »
Bahsi gecen siteyi acar acmaz karsıma oso negro dıye cıkan bıcak sahte .
Olmuyorsa zorlama, ya hayallerin kırılır ya kalbin. Unutmuş gibi yap Çünkü güzel şeyler; onları hiç beklemediğinde gerçekleşir

tarık

• 205
  • Meslek: teknisyen
« Yanıtla #29 : 27 Şubat 2012, 23:47:16 »
bu da afganistana özgürlük serisi

Allah bu bıçağın serisinin devamından tüm dünyayı ve Türkiye'yi korusun
olurmu ki başka yerlerede özgürlük götürsünler

Ağzıma neler neler geliyor da susuyorum işte >:( >:( >:( >:( >:(
+1