Bıçak Sanatı - Forum

Hona 2 (Sanmai)

Şaban Kurt

• 1206
  • Meslek: Kamu
  • Yer: Bilecik
Hona 2 (Sanmai)
« : 23 Mart 2019, 14:49:55 »
Merhabalar değerli forum üyeleri abilerim ustalarım yeni
bitirmiş olduğum sanmai keşke lamayı da kendim dövüp yapsaydım ama malesef hazır aldım yer ve imkan olmadıgından ev ortamında sadece lamayla  yetiniyorum yanlar O2 orta K600 dür.Kılıfıda kendim yaptım vaketa deri henüz yeni başladım sayılır kılıf yapmaya elimden geldiği kadarıyla kılıfı yapmaya çalıştım saygılar.

Toplam Boy 22cm
 Namlu 11 cm
 Kalınlık 3.8 mm
 Kabza Kızıl Ağaç

Gendarmerie Special Operation...

Ertan1979

• 762
  • ERTAN 1979
    • INSTAGRAM
  • Meslek: sağlık
  • Yer: bursa
Ynt: Hona 2 (Sanmai)
« Yanıtla #1 : 23 Mart 2019, 15:23:55 »
 :2up elinize sağlık .. kılıfta o kadar kötü değil bende iyi yapmışsınız  :2up

Şaban Kurt

• 1206
« Yanıtla #2 : 24 Mart 2019, 11:16:39 »
:2up elinize sağlık .. kılıfta o kadar kötü değil bende iyi yapmışsınız  :2up
Sağolun hocam çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim.

özdemir murat

• 160
  • Yer: Diyarbakır
« Yanıtla #3 : 26 Mart 2019, 00:53:07 »
Kabzenin formunu, ahşabını ve işçiliğini çok beğendim. Kabze işçiliği benim isteyipte beceremediğim bir iş, sabrınıza şapka çıkarıyorum. Karartmada bi gariplik var gibi, (olmayabilir de) fakat o konuda yorum yapacak bilgim yok, san mai konusuna hakim ustalar ne der acaba bu konuda?
« Son Düzenleme: 26 Mart 2019, 00:54:43 Gönderen: özdemir murat »

atikmehmet

• 1212
  • Mehmet ATİK - 1984
  • Meslek: Şehir Plancısı
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4 : 26 Mart 2019, 08:35:11 »
Ustam benim işyerindeki bilgisayarda forumdaki resimlerin çoğu görünmüyor. Ama başta Soytürk Abinin sanmailer olmak üzere çok seviyorum sanmaileri. bende telefondan girdim baktım. Ellerine sağlık. Form çok farklı ve güzel olmuş. Ama sapla renk uyumun cok daha güzel. Benimde aklımda böyle bir sanmai yapmak var. Bu renk uyumunu not ettim. Ellerine kollarına sağlık.
Nece yitik biçek erse öz sapın yonumas
www.instagram.com/atik_mehmt/
www.mehmetatik.com

Şaban Kurt

• 1206
« Yanıtla #5 : 26 Mart 2019, 13:02:28 »
Kabzenin formunu, ahşabını ve işçiliğini çok beğendim. Kabze işçiliği benim isteyipte beceremediğim bir iş, sabrınıza şapka çıkarıyorum. Karartmada bi gariplik var gibi, (olmayabilir de) fakat o konuda yorum yapacak bilgim yok, san mai konusuna hakim ustalar ne der acaba bu konuda?
Sağolasın abi teşekkür ederim beğendiğine sevindim asitlemeyi normal daldırıp çıkarma şeklinde bıçağı asite yatırarak yaptım rengi açık olan yüz altta kaldı koyu olan yüz ise üstteydi belki bu yüzden olmuş olabilir bir tecrübem yok bu konuda ilk defa sanmai çalıştım tabi ki ustalar daha iyi bilir onlar aydınlatacaktır.         

Ustam benim işyerindeki bilgisayarda forumdaki resimlerin çoğu görünmüyor. Ama başta Soytürk Abinin sanmailer olmak üzere çok seviyorum sanmaileri. bende telefondan girdim baktım. Ellerine sağlık. Form çok farklı ve güzel olmuş. Ama sapla renk uyumun cok daha güzel. Benimde aklımda böyle bir sanmai yapmak var. Bu renk uyumunu not ettim. Ellerine kollarına sağlık.
Ustam teşekkür ederim beğenmenize sevindim bende ilk defa çalışıyorum keşke hazır değilde kendim dövebilseydim nasip belki ilerde imkanım olur yaparım saygılarımla.