Çok güzel olmuş Erdem ağız açımı çok başarılı olmuş.Pirinç zamanla karardıkça cevizle dahada uyumlu olacaktır.Eline sağlık.
vay vay pukkoya bak Erdem sen ne yaptin ne güzel o taslama cizgisi , o sap o namlu yavv bukadar citayi yukari tasimayin vallahi yetisemiyorum
Valla yaş 19, bıçağın maşallahı var. Bir usta yetişiyor, ileride adından çok söz ettirecek bir usta olacaksın inşallah Erdem kardeşim. Azimle çalışmaya üretmeye devam. Mevlam bahtını açık etsin eline koluna sağlık.
Erdem kardeşim ellerine sağlık. Çok güzel bir bıçak olmuş. Özellikle sap kısmındaki işçiliği çok beğendim. Umarım bir gün bende böyle güzel bıçaklar yaparım.
Elinize sağlık mükemmel olmuş
Helal....
Elinize sağlık güzel, şık bir bıçak olmuş. Namlu da jilet gibi sapı da.
Eline sağlık kardeşim helal olsun sana. Akranların bilgisayar oyunları ile oylanırken sen ortaya urun koymuşsun. Çok ta güzel olmuş...
Çok güzel bir bıçak olmuş, eline sağlık kardeşim.Öndeki ceviz büyük parçanın devamı mı yoksa farklı bir parça mı?
Eline sağlık kardeşim baya baga temiz çalışıyorsun sanırım benim acele ve sabırsızlıktan çok yapamadığım şey ama insanlar bıçak yapmanın verdiği bir sabrın olduğunu söylüyorlar bana kendileri o kadar perdaha bs bile dayanamayacaklarını söylüyorlar .
Erdem eline sağlıkDüzgün ve temiz bir iş çıkarmışsın. İşçiliğingayet iyi, biraz daha hareketli tasarımlar seni bekliyor.
Eline sağlık kardeşim çok hoş olmuş işçilik göze hitap ediyor.
Ooy. simetrisi, bitirişi zahmetli bir işe girmişsin ve çok güzel olmuş. Eline sağlık.