Ellerin dert görmesin.çok güzel olmuş. Kılıf ile uyumu şahane.
Eline sağlık abi.
Her yönü ile çok güzel olmuş Yunus kardeşim, ellerine emeklerine sağlık
Hocam bıçak çok güzel, ona diyecek yokta. Bu bıçakların formu, artık sizin bir simgeniz haline geldi. Nerede görsem, tanırım artık sizin bıçaklarınızı Bu arada ellerinize sağlık.
maşallah şu guzelliğe bak eline saglık kardeşm 10 numara
Yunus hocam, çok güzel bir bıçak olmuş. Ellerine sağlık. Gerçekten elmax çok duru ve saf görünüyor. Kılıf ayrıca başarılı olmuş. Başarılar diliyorum.
Çok şık bir bıçak-kılıf takım olmuş:eline sağlık.
Eline sağlık Yunus ustam. Bıçağa söylenecek bir şey bırakmıyorsun zaten Kılıfı da çok beğendim. Bilhassa yaprak şeklinde işlediğin kısım çok hoşuma gitti. Ellerine sağlık!
Eline sağlık ustam Sapla kılıfın uyumu muhteşem. Desenler Yunususta işçiliğiyle birleşince müthiş olmuş.
cok guzel olmus kardesim ellerine emeyine saglik senin bicaklarini cok seviyorum kardesim namlu ucalari cok guzel oluyor aynen yunus baligi gibi oluyor kilifda bir harika olmus kilif icinde ayrica tebrik ederim kardesim bakidan selamlar
Yunus ustam eline emeğine sağlık. Bıçaklar üzerinde bu kadar uğraşman sinir bozucu olmaya başladı. Bunları görünce ben de takıntılı olmaya başladım ve 800-1000 kumlar bile yeterli değilmiş gibi geliyor artık. Herşey bir yana gerçekten el emeği olan özenilmiş bir ürün olduğu belli, ellerin dert görmesin.
Ellerinize sağlık, devamını da görmek dileğiyle!