Hocam çok güzel ve orijinal olmuş.
Benim de çok ilgimi çeken bir bıçaktı.
Ellerinize sağlık, bakmaya doyulmayan bir diğer eser olmuş.
Nasıl dövdüğünüz hakkında bilgi verebilir misiniz?
Teşekkürler Bülent, dövme işini nasıl anlatabileceğimi gerçekten de bilemedim

aslına bakarsan anlatarak değil de yaparak gösterilmesi gereken bir şey gibi. Uygun bir zamanda belki anlatarak bir video çekerim, öyle daha anlaşılır ve açıklayıcı olur sanki

Cevizin desenleri harika görünüyor. Ellerine sağlık abi.
Sağolasın Abdullah, ceviz yakıştı harbiden de başka ağaç olmazmış sanki. Soytürk Usta sağolsun bu ceviz ondan gelmişti.
Hocam ellerine emeğine sağlık harika olmuş
yanlış anlamayın çok bekliyordum bu bıçağın yapılmasını Şeref Acar da yaptı bıçak bende kılıf bekliyor .Sizin kılıfı görünce üzerine daha bir düşünmek gerekecek imrendim ellerinize sağlık.Bıçağı elimden bırakamıyorum .Mis gibi ,bıçak gibi bıçak .Şahsi fikrim ; ne güzel saptır ki bu iş yaparken rahatsız eden parmak oyuğu yok , bıçağı ağırlaştıran pirinç balçak yok , el Ayasına oturacak kısmından parmaklara doğru incelen oval yapı .İster ters tut ister düz . Bıçakta ençok kullanılan kesilecek nesneye en yüksek kuvvetin uygulandığı yer kesiyor rikasso yok .Bu bıçakları yapmayı hayal eden biri olarak Size ,Şeref kardeşime ve yapan veya yapacak olan arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum . Saha bıçağı için konuşulacak çok şey var
Bu bıçağı en çok Senin beklediğini biliyorum, daha önce de bana bir iki kez mesaj vermiştin zaten, unutmadım

herşeyden öte, kılıfı senin beğenmen ayrıca hoşuma gitti. Sağolasın.
Ustam, ellerine emeklerine sağlık. Tepeden tırnağa muhteşem olmuş, özellikle kabzede ceviz olunca bayıldım resmen
Sağol ustam, ceviz olunca Sende herşey bitiyor zaten biliyorum

, üstelikte bu Senin bana gönderdiğin cevizdi, sağolasın.