Ustam eline koluna sağlık şahane olmuş.
Sefa Ustam ellerine sağlık çok çok güzel olmuş. Benim zaten çok sevdiğim bir bıçak, senin yorumunla görmek mutlu etti. Saygılar
Elinize sağlık hocam çok güzel olmuş bayıldım kılığı ise ayrıca coook beğendim bende yapmalıyım bundan bir tane diyorum içimden
Çok güzel elinize sağlık hocam.
harika olmus hocam elinize sağlık .
Sefa hocam elinize sağlık. Ama ben bu bıçağın geometrisini anlayamadim bir video gelirse super olur
Sefa hocam ellerine sağlık.Yakut bıçağını senin elinden görmek ne güzel.Harika olmuş...
söylenebilecek hemen herşey söylenmiş fakat kılıfından kabzasına, namlusundan görsel kalitesine kadar çok sade fakat olgun bir iş çıkmış. böyle işleri görünce aklıma tasarımla ilgili şu söz geliyor hep: tasarım basittir(yalındır). bu yüzden çok zordur(komplikedir). yazacak daha çok şey var fakat belki de yeri burası değil ellerin dert görmesin hocam.
Hocam elinize sağlık. Herkesle ben de aynı fikirdeyim, gerçekten harika olmuş. Çok estetik, çok şık.Benim merak ettiğim bu tarzda sağ yada sol el kullanımı için farklılık oluyor mu? Yoksa oyuk kısım ve dışbükey ağız sabit hep aynı yönde mi oluyor?
Alıntı yapılan: emin albayrak - 19 Kasım 2018, 09:50:49söylenebilecek hemen herşey söylenmiş fakat kılıfından kabzasına, namlusundan görsel kalitesine kadar çok sade fakat olgun bir iş çıkmış. böyle işleri görünce aklıma tasarımla ilgili şu söz geliyor hep: tasarım basittir(yalındır). bu yüzden çok zordur(komplikedir). yazacak daha çok şey var fakat belki de yeri burası değil ellerin dert görmesin hocam.Sağolasın Emin, elimden geleni yapmaya çalışıyorum diyeyim.Alıntı yapılan: orkunaydin350 - 19 Kasım 2018, 10:43:18Hocam elinize sağlık. Herkesle ben de aynı fikirdeyim, gerçekten harika olmuş. Çok estetik, çok şık.Benim merak ettiğim bu tarzda sağ yada sol el kullanımı için farklılık oluyor mu? Yoksa oyuk kısım ve dışbükey ağız sabit hep aynı yönde mi oluyor?Orkun çok sağol. Bu Yakut bıçaklarının bir takım değişmez özellikleri varmış, bunlardan birisi bu bıçaklar sol ele göre yapılmıyormuş, yani bu form değişmiyor. Bir başka özelliği de söyleyeyim sırası gelmişken, bu bıçakları suya atınca batmıyor, namlu aşağıda sap yukarıda suyun üzerinde duruyor.
Alıntı yapılan: sefaçabuk - 19 Kasım 2018, 15:05:17Alıntı yapılan: emin albayrak - 19 Kasım 2018, 09:50:49söylenebilecek hemen herşey söylenmiş fakat kılıfından kabzasına, namlusundan görsel kalitesine kadar çok sade fakat olgun bir iş çıkmış. böyle işleri görünce aklıma tasarımla ilgili şu söz geliyor hep: tasarım basittir(yalındır). bu yüzden çok zordur(komplikedir). yazacak daha çok şey var fakat belki de yeri burası değil ellerin dert görmesin hocam.Sağolasın Emin, elimden geleni yapmaya çalışıyorum diyeyim.Alıntı yapılan: orkunaydin350 - 19 Kasım 2018, 10:43:18Hocam elinize sağlık. Herkesle ben de aynı fikirdeyim, gerçekten harika olmuş. Çok estetik, çok şık.Benim merak ettiğim bu tarzda sağ yada sol el kullanımı için farklılık oluyor mu? Yoksa oyuk kısım ve dışbükey ağız sabit hep aynı yönde mi oluyor?Orkun çok sağol. Bu Yakut bıçaklarının bir takım değişmez özellikleri varmış, bunlardan birisi bu bıçaklar sol ele göre yapılmıyormuş, yani bu form değişmiyor. Bir başka özelliği de söyleyeyim sırası gelmişken, bu bıçakları suya atınca batmıyor, namlu aşağıda sap yukarıda suyun üzerinde duruyor.Elinize sağlık çok güzel olmuş. Yakut bıçağını çok hoşuma gidiyordu. Sizin elinizden görünce hayranlığım daha da arttı ama bir solak olarak verdiğiniz bilgi beni üzdü.
Sürekli açıp açıp bakıyorum Sefa Bey , mükemmel bir enerjisi var.ellerinize sağlık kusursuz bir bıçak
Alıntı yapılan: sefaçabuk - 19 Kasım 2018, 15:05:17Alıntı yapılan: emin albayrak - 19 Kasım 2018, 09:50:49söylenebilecek hemen herşey söylenmiş fakat kılıfından kabzasına, namlusundan görsel kalitesine kadar çok sade fakat olgun bir iş çıkmış. böyle işleri görünce aklıma tasarımla ilgili şu söz geliyor hep: tasarım basittir(yalındır). bu yüzden çok zordur(komplikedir). yazacak daha çok şey var fakat belki de yeri burası değil ellerin dert görmesin hocam.Sağolasın Emin, elimden geleni yapmaya çalışıyorum diyeyim.Alıntı yapılan: orkunaydin350 - 19 Kasım 2018, 10:43:18Hocam elinize sağlık. Herkesle ben de aynı fikirdeyim, gerçekten harika olmuş. Çok estetik, çok şık.Benim merak ettiğim bu tarzda sağ yada sol el kullanımı için farklılık oluyor mu? Yoksa oyuk kısım ve dışbükey ağız sabit hep aynı yönde mi oluyor?Orkun çok sağol. Bu Yakut bıçaklarının bir takım değişmez özellikleri varmış, bunlardan birisi bu bıçaklar sol ele göre yapılmıyormuş, yani bu form değişmiyor. Bir başka özelliği de söyleyeyim sırası gelmişken, bu bıçakları suya atınca batmıyor, namlu aşağıda sap yukarıda suyun üzerinde duruyor. Ustam merak ettim, deneyebildin mi, gerçekten batmıyor mu