Sefa Ustam ben mi gözden kaçırdım epeydir denk gelmiyordum ne paylaşımlarınıza ne de yorumlarınıza. Özledik sizi ve bıçaklarınızı
Yalan yok ben bıçak yaptıkça 'Dur bakalım ustalar geçer not verecek mi?' diye bir heyecanla paylaşıyorum. Bıçak da video da çok güzel olmuş, keşke daha sık ve daha uzun süreli olsa dedim. Saygılar.
Haklısınız epeyce bir süredir sabit bir yerde değildim, bu nedenle de pek paylaşım yapamadım. Yapılan işlere yorum yapmaya gelince, uzun süre forumdan uzak kalınca yorum yapılacak işler de haliyle birikiyor ve ya hepsine yorum yapmak veya hiçbirine yapmamak çelişkisine düşüyor insan

ben yapmamayı tercih ettim sanırım. Ayrıca, sizlerin haberi yok ama özel mesaj yoluyla epeyce giydirenler oluyor( kişiliğimize yönelik)bu nedenle de bu yorum yapma işinden artık yavaş yavaş uzaklaşmayı yeğliyorum. Destek olacağım sorulara yanıt vermek dışında yorumdan uzak duracağım sanırım, zaten doğru yönlendirme yapacak eleştirilerde bulunabilme kapasitesine sahip çok arkadaşımız var, bizlere de çok ihtiyaç yok bu konuda.
Videoyu oğlum kurgulayıp çekti montajladı sağolsun, bakalım devamı da gelir sanırım. Teşekkürler.
Sefa ustam ellerin dert görmesin. O taşlama eşiğini o kadar düzgün nasıl çıkarıyorsun? Ne yaptıysam bir türlü beceremiyorum. Tüm forumu ezberledim ama olmuyor.
Valla açıkçası biraz el alışkanlığı sanırım, ben eğeyle yapmadığım işlerde makinede aparat kullanmıyorum, serbest elle açıyorum, zaman içerisinde oturuyor sanırım. sağolun.
Ellerin emeğine sağlık ustam
Video muhteşem olmuş, Çınar'ın da emeklerine sağlık 
Sağolasın Soytürk ustam, Çınar'ın sayesinde oldu o iş biliyorsun, bana kalsa derme çatma olurdu kesin

Hocam harikasınız

Zaten eserlerinize artık söyleyecek söz bulamıyoruz.
Her biri saatlerce incelenmesi, ders alınması gereken eserler.
Fakat videoda araya sigarayı da sıkıştırmışsınız ya, vallahi helal olsun.
Ben eski bir tiryakiyim, 13 yıl sonra canım çekti.
Iyi ki varsınız hocam, her türlü bıçak yapmaya özendiriyorsunuz 
Çok sağol Bülent, özendirmiş gibi olmayalım dedim ama beni dinlemedi bizim vatandaş, öyle olsun dedi

Şaka bir yana zararlı alışkanlık biliyorum ama bırakmam gerekse panik yapardım kesin