Herşeyiyle çok güzel bir iş olmuş ellerinize sağlık. Sapta namluda eski görünüyor çok beğendim. İyigünlerde eskisin 
Çok teşekkürler eskitilmiş namlu ve ceviz benim de içime çok sindi bıçağı hediye etmekle kendim kullanmak arasında gidip geldim bazen

Ben sizin çalışmalarınızı beğeniyorum, bu bıçak da gayet güzel olmuş sadece ufak bir detay olarak karartma sonrası kabza işçiliği esnasında mecburen kabzaya denk gelen çeliğin yüzeyi zımparalandığı için renk farkı oluşmuş namlu ile. Tekrar elinize sağlık.
Çalışmalarımı beğenmeniz beni mutlu etti teşekkürler

o dediğiniz kısımlar kabzanın içinde kalan çelikler biraz göz tırmalıyor evet ilk başlarda benim de dikkatimi çekiyordu sora baktım Soytürk ustamın bıçakları da aynı şekilde kabzayı oyma zımparalama yaparken hali ile çeliği de aşındırıyoruz ben de artık göz ardı etmeye başladım

. Bir kaç kez kabzadan işlendikten sonra tüm kabza çeliğini porçöz ile karartayım dedim ama kabza kısmına su vermediğim için güzel kararma olmadı ben de öyle bırakmaya başladım.
aynen o kastettiğimiz yer bir de kılıfı bele takınca, bıçağı taşıma pozisyonunda belde duruşu bozulmuyorsa (ağırlık-denge noktası olarak) o zaman tam süper olmus demektir eline emeğine sağlık
seviyoruz oluklu kabzalari 
teşekkürler Yunus ustam

bu bıçağın ağzı ince açıldığı için bayağı bi hafifledi kabza daha ağır kaldı ama bele takınca çok problem olmuyor. Sırada denemek istediğim çıtçıtsız kabzaya kadar giren bushcraft kılıf tipi var öyle bi kılıf bu bıçağa daha kullanışlı olurmuş sanki

Ve tabi benim eksikliğini hissettiğim imza yada logo çalışması var. Sefa ustam dremel ile yazıyormuş geçen gün ben de denedim dremel ile uc biraz ucun gelmiş olabilir yazarken zorlandım kaydırmalar oldu. Karbür ucunu biraz daha kısaltıp elimi alıştırırsam o şekilde denemek istiyorum. Ama şu senin yunus logosunu aşındırıp bıçağın yüzerinden çukur olarak basmak çok hoşuma gidiyor onu bi ara ayrıntılı soracağım sana