Bıçak Sanatı - Forum

Geyik boynuzlu Ay-yıldız pimli n690

yunus_cbn

• 1147
  • Yer: Manisa
Ynt: Geyik boynuzlu Ay-yıldız pimli n690
« Yanıtla #20 : 26 Aralık 2017, 18:25:36 »
Abim ellerine sağlık
Bence boynuzu devam ettir. Hele ki damascus
ya da sanmai ile müthiş olur boynuz. Senden bu
aralar çok iyi işler görüyorum hem o büyük O1
hem bu bıçak. Çalışmaya devam 🤜🤜
Kılıfa Armağan usta yazmış zaten 👍👍
Teşekkür ederim Şeref kardeşim bundan sonra havalar ciddi oranda soğudu artık çalışmalar ciddi oranda yavaşlamaya başladı:)  insallah bir gün sanmai ve damascus da olur. Ha o rahmetli olan o1 mi 😀😀 onun  yeni versiyonlarını yapmaya çalışıyorum senden ve soyturk abiden gelen eleştiriler doğrultusunda kabza boylarını biraz düşürmeye calisiyorum.  yanlız o1 cidden göz kararı ısıl işlemi zor bir çelikmiş bunu anladım 😀 
Beni bu guzel havalar mahvetti

yunus_cbn

• 1147
« Yanıtla #21 : 26 Aralık 2017, 18:29:24 »
Elinize sağlık, güzel bir bıçak. ;)
Ben boynuzu bir türlü sevemedim ama bıçağınızın genel formuna boynuz yakışmış, ayrıca beyaz zemin üzerinde al bayrağımız daha bir hoş durmuş  :2up

Teşekkür ederim üstadım 😀 boynuzu ayarlamak ahşaba göre daha meşakkatli hele kokusu 😱 kabus. Ama bu içimden bir ses bu bıçakta iyi durabileceğini söyledi bende uyguladım. Abi gözünü sevdiğim al bayrağı nereye koysan orayı guzellestiriyor 😍 dünya üzerinde böyle bulunduğu her ortamı güzelleştiren başka bir bayrak daha yoktur

Kadri Engin

• 138
  • http://www.kadriengin.com/
    • http://www.kadriengin.com/
  • Meslek: Bilgisayar programcısı ( Kısaca Bilgisayarcı :) )
  • Yer: Edirne
« Yanıtla #22 : 27 Aralık 2017, 17:08:04 »
Elinize Sağlık çok güzel sadece bence ay yıldız pim dışarı değil de içeri baksa daha güzel olurdu :)
Bismillah her hayrın başıdır

yunus_cbn

• 1147
« Yanıtla #23 : 27 Aralık 2017, 17:49:51 »
Elinize Sağlık çok güzel sadece bence ay yıldız pim dışarı değil de içeri baksa daha güzel olurdu :)

Aslında pim tam olarak yukarı bakıyordu ama muhtemelen montajı esnasında bir kaç derece geriye kaymış olmalı