Alıntı yapılan: f_n_di - 19 Aralık 2017, 10:28:09Alıntı yapılan: coktar - 18 Aralık 2017, 21:11:22Çok benzer yollardan geçmişiz tebrik ederim gayet güzel olmuş. Teşekkürler evde hobi olarak bu işi yapınca sanırım yollar da aynı oluyor çünkü başka seçenek kalmıyor sizin konuyu göremedim bıçağı merak ettimGörüntüyü eklemeye çalışıyorum. ilk defa bir forum sayfası kullanıyorum neyi enreye yazmak lazım nasıl yazılana cevap verilir gibi basit şeyleri bile öğreniyorum
Alıntı yapılan: coktar - 18 Aralık 2017, 21:11:22Çok benzer yollardan geçmişiz tebrik ederim gayet güzel olmuş. Teşekkürler evde hobi olarak bu işi yapınca sanırım yollar da aynı oluyor çünkü başka seçenek kalmıyor sizin konuyu göremedim bıçağı merak ettim
Çok benzer yollardan geçmişiz tebrik ederim gayet güzel olmuş.
Alıntı yapılan: coktar - 19 Aralık 2017, 10:57:10Alıntı yapılan: f_n_di - 19 Aralık 2017, 10:28:09Alıntı yapılan: coktar - 18 Aralık 2017, 21:11:22Çok benzer yollardan geçmişiz tebrik ederim gayet güzel olmuş. Teşekkürler evde hobi olarak bu işi yapınca sanırım yollar da aynı oluyor çünkü başka seçenek kalmıyor sizin konuyu göremedim bıçağı merak ettimGörüntüyü eklemeye çalışıyorum. ilk defa bir forum sayfası kullanıyorum neyi enreye yazmak lazım nasıl yazılana cevap verilir gibi basit şeyleri bile öğreniyorum güzelmiş elinize sağlık profili nereden aldınız bu şekilde bir tane de ben yapmak istiyorum
Çelik nedir acaba
Alıntı yapılan: f_n_di - 19 Aralık 2017, 15:07:50Çelik nedir acabaSizinki ile aynı 1075 (CK75)