Tebrik ederim. İlk bıçağınızda ki tüm işlemleri kendi imkanlarınızla yapma cesareti, bıçak üzerinde ki küçük eksikleri örtbas etmeye fazlasıyla yetiyor. Bu durumda, bana göre bıçakta ki tek eksik kılıf. Tez zaman da kılıfını da yaparak bu anıyı tamamlamalısınız. Elinize sağlık 
İlk bıçak ilk sulama olduğu için namluda 0,5-1mm lik bi yamulma var ama belli olmuyor

bikaç yerde de kabzayı oyarken zımparayı kaçırdım

Teşekkürler bu gece aklımda kılıfa başlamak vardı ama deri masartları yaptım ve bıçağın kesici ağız açısını biraz daha ufaltım 1000 kuma kadar zımpara ile keskinleyip üstüne polisaj ile deri masat attm kılları kesecek kıvama geldi deri kılıf da yarın akşama kaldı .
Teşekkürler

Elinize sağlık çok güzel ve temiz çalışma olmuş
Teşekkür ederim

İlk bıçak için gayet başarılı tebrik ederim.. daha iyilerini yapman dileği ile aramıza hoş geldin.. 
Yeni profiller yumuşatma tavlaması yapıldı sırada işlem bekliyorlar yavaş yavaş ileride onlara da başlayacağım inşallah

teşekkürler
Elinize sağlık
Teşekkürler

Ellerinize sağlık çokta güzel bıçak olmuş 
Çok teşekkürler beğenmenize sevindim

bende çok beğendim özellikle kabzayı

Elinize sağlık gayet güzel bir bıçak olmuş.
Oyuklar daha sık ve iç içe geçmiş gibi düzensiz
olursa görüntü daha güzel olur.
Sizden güzel bıçaklar göreceğiz kısmetse
kolaylıklar dilerim.
Kendinizi merhaba bölümünde tanıtmayı unutmayın.
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için de

elimde son 3 dremel yuvarlak zımpara kalmıştı bi tarafını onlarla yaptım diğer tarafta zımpara bitince bitik zımparanın üzerine yapıştırıcı ile 80kum zımpara doladım ve daire çapı genişlemiş oldu sonradan fark ettim

çinden sipariş verdiğim yeni zımparalar gelince inşallah dediğiniz şekilde deneyeceğim

Bu arada merhabada konu açtım