pdf çizimi de olacaktı bulabilirsem onuda eklerim.
abi çok teşekkür ederim
aradığım çizimler tam olarak bunlar değil.
quote author=ergun akkoyun link=topic=12674.msg230664#msg230664 date=1509537186]
4 teker yatar mekanizmalı makina çizimi.
işinize yarar inşallah.
abi çok teşekkür ederim
quote author=ergun akkoyun link=topic=12674.msg230664#msg230664 date=1509537186]
işinize yarar inşallah.
abi çok teşekkür ederim
işinize yarar inşallah.
düşünürseniz elimde yeni bitirdiğim 4 teker bant zımpara var..
youtubeye giremiyorum şu anda. aramada BANT ZIMPARA 2000X50 olarak yazın çıkıyor.
Gövde yok ama kafa için bir çizim yapmıştım kaç ay oldu hatırlamıyorum kestirecek bir yer bulamayınca kaldı öyle teker motor sürücü hepsi hazır bekliyor. Neyse işinize yararsa diye aylaşıyorum.
Delik ölçilerine önem vermedim genişletilik diş açılacak diye. Resimde arka arkaya delikler olan yer dwg dosyasında düzenlenmiş hali var.
Bana da iki teker için bir çizim gerekiyor,dwg olması şart değil.
Gövde yok ama kafa için bir çizim yapmıştım kaç ay oldu hatırlamıyorum kestirecek bir yer bulamayınca kaldı öyle teker motor sürücü hepsi hazır bekliyor. Neyse işinize yararsa diye aylaşıyorum.
Delik ölçilerine önem vermedim genişletilik diş açılacak diye. Resimde arka arkaya delikler olan yer dwg dosyasında düzenlenmiş hali var.
Bana da iki teker için bir çizim gerekiyor,dwg olması şart değil.
Zamanında şöyle bişey bulmuştum. Sonra yaptırmak istediğimde hazırıyla aynı para istediklerinden Tarık Haznedar ustadan hazır satın almıştım. Hala kullanamadım neredeyse bir senedir ama çok güzel teker