Ustam sap formu küçük değişikliklerle çakılarını bir birinden ayırıyor. Ben şahsen çok beğeniyorum ve enazından birtanesine sahip olmak isterdim. Ömürlük bir arkadaş olacak işler. Namlusu, orası burası, neresine güzel diyeceğimi şaşırdım.
Ellerine sağlık Soytürk Usta, çok güzel işler..
İnşallah Levent kardeşim , teşekkür ederim
hayranım sizin tarzınıza , Allah sizlere uzun ömürler versin inşallah ustam. Mutlaka sizin tarzınızı ustalığınızı alabilecek bir mirasçı yetiştirmelisiniz ,saygılarımı sunarım. 
Allah razı olsun, Allah tüm dostlara hayırlı , sağlıklı uzun ömürler versin İnşallah

Bende daha 6 yıl oldu bıçak yapmaya başlayalı hala öğrenme süreci devam ediyor ileride oda olur İnşallah, saygılar bizden
Elinize sağlık çok güzel olmuş. Özellikle kabzası ve çakıyı açma çıkıntısındaki detay çok hoşuma gitti. Kabzadaki ağaç nedir soytürk ustam.
Teşekkür ederim, ben bıçaklarımın yüzde 99 unda kök ceviz kullanıyorum, yerli malı yurdun malı bunu herkes kullanmalı

Güzel olmasına alıştık Soytürk usta, güzel demek basit oldu artık. Eline sağlık çok temiz olmuş...
Çok teşekkür ederim
