Tebrikler. 
Teşekkürler 
.Ramazan bayramında konuşmuştuk denyeceğini söylemiştin .Senin gibi genç bir kardeşimizin bu zanaata gönül ve emek vermesi beni çok gururlandırdı .Bu işin peşini bırakmadığında sonuçlar seni ileride çok mutlu edecek .
Sitede ki değerli ustalarımızında gözü arkada kalmayacaktır .Eminim ki burada bilgiyi paylaşanlar ve paylaşım sağlayanlar ,ektikleri fidanların büyümesini izlemekten keyif alıyorlar .Şeref , sana ve Onlara kendi adıma teşekkür ediyorum .Aferin kardeşim
Abim çok teşekkür ederim. Bundan iki sene önce
demirin ne olduğunu bilmezken şimdi yeni yeni
bişeler yapmaya çalışıyorum. Bu sadece bu forumun
ve BİLGİYİ esirgemeyen USTALARIMIZIN sayesindedir.
Ben de buradan emeği geçen herkese teşekkürlerimi
sunarım.
Şeref tebrikler, çok gurur verici bir iş yapmışsın ve bence de olmuş gibi görünüyor. Ellerine kollarına sağlık

Sefa ustam teşekkürler

bişeler yapabildiysem sizin
gibi, Gökhan usta gibi ustaların sayesindedir.
Şeref Hocam Maşallah. Vallahi gıptayla izliyoruz. Rabbim sayınızı artırsın. Bıçağa dönüşme sürecini bizim için ayrıntılı paylaşırsanız çok seviniriz. Ellerinize yüreğinize sağlık.
Mehmet ustam teşekkürler,
Aslında ayrıntı çok ve hepsini videoya
kaydettim, sadece işin başarılı olup olmaması şüphesi
beni frenledi. Malzemeyi kesebilirsem yakında dövecem
o zaman herşey belli olur. Aşamaları paylaşırım.
Şeref keşke bu konuda konuşabilecek kadar bilgim olsaydı. Ama kendi ham maddeni üretmeye çalışman ne diyeceği mi bilemedim. İyi niyetli kıskançlık mı hayranlık mı bilemedim 
Ellerine sağlık dostum 
Levent kardeşim teşekkürler
İkisi de güzel duygu insanı geliştirir

Böyle değerli çalışmaların yapıldığını görmek gerçekten sevindirici, elinize sağlık..
Aytuğ bey teşekkürler

Şeref ustam eline sağlık. Başlamak bitirmenin yarısıdır, insan yapa yapa öğrenir. Sen ilk adımı atarak bu yola girdin, Mevlam muaffak etsin.
Temur abi teşekkürler, sağolasın.
şeref ilk yaptığın sanmayi çalışmaların geldi aklıma ve şu son yaptığın sanmayi bıçağa bak
bu işte böyle ilerleyecek kısa süre sonra bence çok başarılı sonuçlar elde edeceksin
peşini bırakmadan denemelere devam
Mehmet ustam teşekkür ederim,
Allah sağlık verdikçe çalışmaya devam, tevecühüne
layık olmaya çalışacağım.
şeref bey emeğinize sağlık..
takdire değer çalışmaların devamında çıkan eserleri de burada görmek dileğiyle
Kadir bey teşekkürler
Bende aynı dilekteyim
Şeref tebrik ediyorum. sessizce takipteyim. son yaptığın işlerdeki titizlik, işin bu noktaya geleceğini haber veriyordu. yine sessizce takibe devam ediyorum 
Emin ustam teşekkürler