Bıçak Sanatı - Forum

Dağ bayır Bıçağı - 4

Aytunç Ayper(itunch)

• 351
  • itunch
  • Meslek: Elektrik-Elektronik & Mekanik Kalibrasyon ve Ölçüm.
Ynt: Dağ bayır Bıçağı - 4
« Yanıtla #20 : 08 Ekim 2017, 23:49:49 »
Sefa ustam maşşallah bune hız yaw, nazar değmesin size. Her hafta bir sergi açıyorsun. Ben saptan çok bıçağın formunu taşlama eşiğini ve rengini çok sevdim. Eline sağlık kolay gelsin...
Aytunç Ayper (itunch)

orkunaydin350

• *
  • 2018
  • Orkun AYDIN
  • Meslek: Bilişim
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #21 : 09 Ekim 2017, 10:16:34 »
Sefa hocam;

Eminim forumda sadece "çok güzel olmuş, elinize sağlık" yazmamak için düşüncelerini belirtmeyen çok üye vardır. Ben de bunlardan biriyim. Bir katkı sağlamadıkça, yazacağım şey bir işe yaramayacaksa, yazmaktan kaçınıyorum. Fakat az yorum gelmesi çalışmalarınızın beğenilmediği anlamına gelmesin. Kesinlikle birbirinden harika işler çıkarıyorsunuz, bunları söyleyip sizin çalışmalarınız yorumlamak haddimize bile değil. O yüzden sadece ellerinize sağlık diyebiliyoruz. Beğenmekten öte oturup izliyorum ben, kendi adıma... "Böyle bir bıçağı ben de yapayım" diye düşünmek yerine, "bir fiyat istesem mi acaba, Sefa hocaya ben de bir bıçak yaptırsam mı acaba" diye düşünüyorum. Lütfen siz ve sizin gibi ustalar çalışmaya ve paylaşmaya devam ediniz ki bizler için bir benchmark olsun daima.

Saygılar...

Orkun

erydn

• 162
  • Eray-1983
  • Meslek: Memur
  • Yer: Konya(DENİZLİ)
« Yanıtla #22 : 09 Ekim 2017, 23:09:46 »
Elinize sağlık Ustam. Otkun Bey'in de belirttiği gibi bize sadece beğenmek kalmış, sağolun, sağgılar.

« Yanıtla #23 : 09 Ekim 2017, 23:48:28 »
Çok teşekkür ederim, sağolun.

Temur.akin

• 442
  • Meslek: İnşaat Müh.
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #24 : 10 Ekim 2017, 10:34:43 »
Elinize sağlık Sefa hocam, bu kabza formunda mıh gibi çakılıyordur sanırım bıçak insanın eline. Öne arkaya kayma şansı kalmamış. Mevlam sağlık, sıhhat versin.
İşte bu bizim hikayemiz, öyle saf öyle çelik...

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #25 : 10 Ekim 2017, 16:43:20 »
Bıçak zaten hakkını verecek şekilde ama ben kılıfın sadeliğe çok sevdim. Şıklık için sadelik ve güzel işçilik yeterli oluyor demek ki  ;)

« Yanıtla #26 : 11 Ekim 2017, 02:07:05 »
Değerli sözleriniz için çok teşekkür ederim, çok sağolun...