Toggle navigation
Bıçak Sanatı - Forum
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Giriş Yap
Kayıt Ol
Close
Giriş Yap
Sürekli Olarak Bağlı Kal
Bıçak Sanatı - Forum
Atölye Muhabbeti
Bıçakçılık
tasarım "ParduS"
« önceki
sonraki »
Yazdır
[
1
]
Aşağı git
tasarım "ParduS"
2 Yanıt
1063 Gösterim
AbeyS Premium Knife
38
Mehmetmumtaz.deviantart.com
Meslek: Teknisyen
Yer: Artık Antalya
tasarım "ParduS"
«
:
07 Haziran 2017, 08:27:33 »
değerli ustalar, bildiğiniz üzere tasarım konusunda birşeyler yapmaya çalışıyorum fakat yaptığım tasarımları çeliğe dönüştürmede hangi yolu seçmem gerektiğini bilemiyorum.
bildiğiniz üzere daha önce tasarladığım bıçağı lazer ile kestirdim ve sap kısmında ağaçtan modelleme yaptım , ağız açma ve diğer işlemleri kaldı
çizim
Ps ile
lazer kesimiş
şimdi ise daha değişik bir sorun ortaya çıktı çünkü yaptığım tasarımda sap kısmında metal işleme olması gerekiyor bunun için sizlerden değerli fikirlerinizi istiyorum
tasarım pardus
ps ile
dip not PS ile demek Adobe Photoshop uygulaması ile bilgisayarda düzenlenmesi (meslek icabı PS den anlıyorum)
[img width= height=]http://i.resimyukle.xyz/R7zN8.png[/img]
atikmehmet
1212
Mehmet ATİK - 1984
Meslek: Şehir Plancısı
Yer: İstanbul
Ynt: tasarım "ParduS"
«
Yanıtla #1 :
07 Haziran 2017, 12:02:04 »
Abi ellerine sağlık tasarımlar hakkaten on numara. Özellikle ilk bıçağın çok özgün ve hoş bir tasarımı var. Bir yanım uygulamanın çok farklı olacağını başlangıçta daha kolay modellerin seçilmesi hususunu dillendirmek istese de bir yanım ne kadar zor işe başlanırsa o kadar da öğrenilir diyor. İnşalah bu öğrenme süreci seni bıktırmaz. Hemen bir şey söyleyeyim ilk bıçakta ağzı açarken açıyı değiştirmen gerekecek sabit açıyla o taşlama eşiğini çıkaramazsın. İstersen ahşap bir profilde bir dene sonra metale geçersin
Nece yitik biçek erse öz sapın yonumas
www.instagram.com/atik_mehmt/
www.mehmetatik.com
Sercan ÖZDEMİR
106
Meslek: Met. Mlz Müh.
Yer: İstanbul
Ynt: tasarım "ParduS"
«
Yanıtla #2 :
07 Haziran 2017, 12:53:24 »
Süper, ellerinize sağlık.