Gri renkli taştan bahsediyorsanız, ben aynı taşı aynı yerden aldım. Performansı çok iyi, hem bıçaklarıhem de ıskarpela setini bununla biliyorum, peşindenderi masatla işi bitiriyorum. Fiyat/performans olarak bakarsak muhteşem diyebilirim.
Hepinize teşekkürler,taşı alıcam o zaman yanlız hangi boyunu önerirsiniz.İnce uzun olanları var birde kalınlamasına küçük tuğla gibi olanları.İnce uzunlar aslında daha iyi gibi ama bıçağın yanları taşıyor,kenara sürtüyor.Birde kaç grite tekabul ediyor bu taş acaba
Alıntı yapılan: roger - 10 Mayıs 2017, 18:21:55Hepinize teşekkürler,taşı alıcam o zaman yanlız hangi boyunu önerirsiniz.İnce uzun olanları var birde kalınlamasına küçük tuğla gibi olanları.İnce uzunlar aslında daha iyi gibi ama bıçağın yanları taşıyor,kenara sürtüyor.Birde kaç grite tekabul ediyor bu taş acabaBen uzun olanları tercih ederim, işten tasarruf için, yoksa bi kalite farkı yok.İstemediğiniz yüzeyleri zımparayla yok edebilirsiniz.Ben her kullandığım taşta bir kenarı pahlıyorum. Yaklaşık 800-1000 grit arası