Bıçak Sanatı - Forum

Kuksa yardim bilgi paylasimi

Sait

• 349
  • Meslek: Tıbbi Satış Mümessili
  • Yer: Bursa
Ynt: Kuksa yardim bilgi paylasimi
« Yanıtla #20 : 25 Mart 2017, 13:05:50 »
Bu arada ayous guzel desen vikarmiyor birdahakine fut agavi ariyorum umarim bulabilirim

Okangnkl

• **
  • 65
  • Meslek: Öğrenci
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #21 : 26 Mart 2017, 02:35:07 »
Yardim eder misiniz bu keten tohumu yaginin gittikce agirlasan kokusu bir turlu cikmiyor biktim  :-[
Ben kuksanin ic kismina sadece zeytinyagi kullandim zeytinyaginin kokusuda hayli sıkıntılıydı.Sıcak bir çay falan koydugumda yaglar yuzeyinde belli oluyordu ve cayin tadi zeytinyagli geliyordu.Daha sonra 3 4 gun acik havada beklettim 2 3 kerede sicak su koyup calkaladim ve kokusu gitti keten tohumundada ise yarayacagini dusunuyorum havalandirmayi deneyin.
Bir şeye ait her şeyi öğrenin; her şeye dair bir şeyler bilin.

Sait

• 349
« Yanıtla #22 : 26 Mart 2017, 11:49:54 »
Yardim eder misiniz bu keten tohumu yaginin gittikce agirlasan kokusu bir turlu cikmiyor biktim  :-[
Ben kuksanin ic kismina sadece zeytinyagi kullandim zeytinyaginin kokusuda hayli sıkıntılıydı.Sıcak bir çay falan koydugumda yaglar yuzeyinde belli oluyordu ve cayin tadi zeytinyagli geliyordu.Daha sonra 3 4 gun acik havada beklettim 2 3 kerede sicak su koyup calkaladim ve kokusu gitti keten tohumundada ise yarayacagini dusunuyorum havalandirmayi deneyin.
Teşekkürler dışarıda bekletiyorum bakalım .

Hakan Polat

• 248
  • Meslek: muhasebeci
  • Yer: izmir bayraklı
« Yanıtla #23 : 23 Kasım 2017, 18:23:10 »
     Zeytin ağacı uygun mudur kuksaya?

Sait

• 349
« Yanıtla #24 : 23 Kasım 2017, 19:29:03 »
Zeytin uygundur çok güzel de desenleri çıkıyor tavsiye ederim sonrasında kendi karar vereceğiniz bir korummayla da uzun ömür lü bir kuksanız olabilir :)

Levent88

• 413
  • LeventKÜÇÜKIŞIK
  • Meslek: Grafik Tasarım
  • Yer: Mersin
« Yanıtla #25 : 24 Kasım 2017, 14:20:41 »
  Fotoğraf istiyoruz  >:D