Alıntı yapılan: Soytürk Dönmez - 27 Mart 2017, 12:14:44 Hayırlı olsun, güle güle kullanın aynı makinadan bende edindim ama henüz fırsat bulup tabla yapma imkanım olmadı Soyturk ustam bu tablayi hazir buldum 2 tane vardi keske digerinide size alsaydim hurda fiyatina.Ben lazerde kestirip yanlarda gönye icin kanallari olan bir tasarim yapayim dedim ama bu tablayi gorunce biraz kolayciliga kactim.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın aynı makinadan bende edindim ama henüz fırsat bulup tabla yapma imkanım olmadı
Emrah ustam merhaba.Valla ne diyim testerelerle pek isim olmadi .Resim falan yollayabilirsen bana memnun olurum.
Anlaşılmıştır şimdi fikir icin tesekkur ederim.Aslında yapmak istedigim stant bu degildi. Daha fonksiyonel açı verilebilen gönyeli kapakli falan ama dedigim gibi bu tablayı tesaduf bulunca birazcik kolayciliga kactım.Belki ilerde degistiririm.Birde geniş diş testere bulabilsek bu tur testerelere sadece standart celik icin bimateller var. Testere yapan yere sordum ufak yapmiyorlarmış.