Usta kobalt uçlarda resimdeki gibi ikinci bir ağız daha var ama eklediğin fotoğrafta bana sanki yanlış yerleri işaretlemişler gibi geldi, "cutting edge" o kenar değil diğer kenar olmalı gibi geliyor bana, kobalt uçlarda genellikle o kenar kaçış kenarı ve ikinci bir açı daha var aşağıya doğru. Bu açının temas yüzeyini azaltıp özellikle paslanmaz çelik türü malzemelerde 140-150 derece ağız bilemelerinden kurtarmak için açıldığını sanıyorum, böylelikle standart matkaplarda kullanılan 118 derecelik açıyı değiştirmeden hem çeliklerde hemde paslanmaz çeliklerde kullanılacak hale getirmişler gibi. Bilindiği gibi paslanmaz çeliklerde çalışan matkapların diğerlerine göre ağız açısının daha dar olması gerekiyor. Standartlarda bu 118 dereceyke paslanmazlarda 140-150 derecedir.
Önerim, ağızı ya 140 derece civarına getirmen veya yapabiliyorsan bu ikinci açıyıda vermen, ben kobalt uçları her zaman bileyerek kullanıyorum, bu açıya çok takılmadım ama paslanmazda kullanacaksam açıyı biraz daralttım hepsi bu.