Bıçak Sanatı - Forum

2017 YENİ TASARIM PRATİK İKİ MAKARALI BANT ZIMPARA MAKİNASI MODEL2

berkpayat

• **
  • 58
  • Meslek: Müzisyen
  • Yer: İzmir
Vallaha iç çekerek sürekli bakıyorum Tarık ustam. Şu evlilik işini hallettikten sonra ilk yapacağım alış veriş senin makinelerden birini, bizzat yanına gelip almak olacak sanırım.
"Kesik başlı bir gecenin sol yanında, sabahı kesen bir rüzgar gibi ayakta kalmak,
Ve sen rüzgar, sertleştirme içimdeki gazabın çiçeklerini!"

Haznedar

• 1576
  • 0541-572 93 44 1983 / Tarık HAZNEDAR
  • Meslek: Tornacı
  • Yer: Balıkesir
Vallaha iç çekerek sürekli bakıyorum Tarık ustam. Şu evlilik işini hallettikten sonra ilk yapacağım alış veriş senin makinelerden birini, bizzat yanına gelip almak olacak sanırım.

:). Allah mutlu mesut etsin. Mutlaka beklerim. Ticaret olup olmaması önemli değil. Tanışmak ve çay kahve içmek isterim.  :)

berkpayat

• **
  • 58
  • Meslek: Müzisyen
  • Yer: İzmir

:). Allah mutlu mesut etsin. Mutlaka beklerim. Ticaret olup olmaması önemli değil. Tanışmak ve çay kahve içmek isterim.  :)

Teşekkür ederim. :) Ablam Karacabey’de görevli, o taraflara gelince mutlakanız çok kahveni içmeye geleceğim, ben de tanışmayı çok isterim. :)
"Kesik başlı bir gecenin sol yanında, sabahı kesen bir rüzgar gibi ayakta kalmak,
Ve sen rüzgar, sertleştirme içimdeki gazabın çiçeklerini!"