muhteşem bir iş olmuş.maşallah size.
fakat keşke işlemleri bize anlatsaydınız.
biz acemiler için cok öğretici olurdu.
perdah sıralamasını cook merak ettim
Merhaba Mustafa Bey
İlk once beğeniniz için teşekkür ederim. Perdah hakkındaki sorunuza gelince. Başlama kumunu bıçağınız seçer. Yani siz bıçağın ağzını en son ne ile açtıysanız veya hatalrı doğrultusunda seçmeniz lazım ama örnek vermek gerekirse 100 kumla açılan bir bıçakta perdahlamayı ben 100 kumla başlarım keza bu bıçak ta öyle oldu. Ne kadar çok kat atarsanız imkanlar dahilinde bıçak okadar parlar. Örnek bıçaktaki perdah sırası şöyledir. 100/150/220/320/400/500/600/800/1000/1500/2000/2500/3000/5000 ve polisaj mavcunu ile 3 tarafına da perdahlama yaptım. Spor salonunu bıraktım o yüzden bilek güreşi müsabakalarına girecek kadar kol kasım var
. Konu ile ilgili veya başka bir sorunuz olursa memnuniyetle bilgim dahilinde yanıtlarım.
Valla cok guzel bir iş olmuş.tebrik ederim sıralamanızı yazdım bı kenara sızden ilham alarak bende sabırla denedım hemen ama benım 1500 kadar zımparam vardı.
Sonuca baktıgımda sizinki kadar olamasada benı tatmın ettı.demekkı 5000 kadar zimpara bulursam daha guzel sonuclar elde edecegım
Bide kabzayı kaca kadar zımpara yaptınız.oradada baya ince zımpara atmısınız.
Ben bayıldım bıcagınıza valla helal.
Böyle bir işciliğe kılıf dengeleyememıs.oda takım eksıklıgınden kesın onuda cozdugunuzde super bıseyler cıkacagı cok acık belli masallah size
Bayanların pasta borek tarıflerı olur ya oyle notlar alıyorum bende