oldukça pahalı olan o boydaki şırıngayı heba etmemek için araya başka bir parça koymak lazım. Artı şırınganın vakum gücü kesildiğinde epoksinin nasıl davranacağını bilmiyoruz.
Bana yine hobbytime yolları göründü gitmeden önce iyice hesaplamak kalibrasyon konusunu. Yoksa orada alelacele anca bu kadar oluyor.
Mozaik pim kaç santimlik parçalar halinde hazırlanıyor.?
Ben Kabza olarak 1 ceviz ağacı 1 kiraz ağacı 1 de mikarta düşünüyorum pazar günü cizim ve kesim işlerini yapıcam.
Alıntı yapılan: Ş.Kaan Eren - 15 Nisan 2011, 22:31:35Ben Kabza olarak 1 ceviz ağacı 1 kiraz ağacı 1 de mikarta düşünüyorum pazar günü cizim ve kesim işlerini yapıcam.Kiraz ağacı işi yattı ama "batca" arkadaşın gönderdiği malta eriği dalı gayet güzel, desenlerini belirginleştirebilirsem onu kullanmayı düşünüyorum. Hayırlısı bakalım. Bu arada işyerine istifayı verdim. Bu hafta son, yeni bir "İŞ" arayışı içine girdim. Hayırlısı ile düzgün bir yer bulabilisem kafam çok rahat edicek.Bu arada profiller ne alemde.
Kaan 6'lık delik iş görür o zaman, 5.5 milim delik çok uğraştırır 5.56'yı sokturmada...
Bendekiler " mozaik pin" basliginda gordugunuz 5.56 mm capindaki pinler. Sizin yaptiginizi bilmiyordum. Ama isterseniz hemen gonderebilirim